-->
Kinguin ve İninal’dan Bahar Kampanyası

Kinguin ve İninal işbirliğiyle düzenlenen kampanya ile Nisan’ın ilk haftası boyunca pek çok oyunca harika indirimler oyunseverleri bekliyor. Ayrıca kampanya boyunca devam eden çekiliş ile 10 euro veya 25 TL değerinde hediye çeki ve bakiye kazanma şansı var   Dünyanın en büyük çevrimiçi dijital oyun mağazalarından biri olan Kinguin ve Türkiye’nin önde gelen yeni nesil […]

04.03.2017 | ulasufuk

Kinguin ve İninal işbirliğiyle düzenlenen kampanya ile Nisan’ın ilk haftası boyunca pek çok oyunca harika indirimler oyunseverleri bekliyor. Ayrıca kampanya boyunca devam eden çekiliş ile 10 euro veya 25 TL değerinde hediye çeki ve bakiye kazanma şansı var
 
Dünyanın en büyük çevrimiçi dijital oyun mağazalarından biri olan Kinguin ve Türkiye’nin önde gelen yeni nesil ödeme platformu İninal, oyun tutkunlarını sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Nisan’ın ilk haftası boyunca devam edecek kampanya ile hem birçok oyuna cazip fiyatlarla sahip olma hem de Kinguin ve İninal’dan hediye kazanma şansı oyunseverlerin olacak.

7 Nisan 2017’ye kadar devam edecek kampanyanın ilk sürprizi 250’den fazla oyunda %14 ila %90 arasında değişen indirim oranları. Aralarında yakın zamanda çıkmış en popüler isimlerin da olduğu, her zevke hitap eden bir oyun bulmak mümkün. İndirimdeki oyunlara birkaç örnek vermek gerekirse:

    Mass Effect Andromeda 154,27 TLNieR Automata: 165,46 TLBattlefield 1: 129,58 TLShadow of Mordor GOTY Edition: 14,85 TLARK: Survial Evolved: 32,37 TLGTA V: 84,83 TL

Bu oyunlara cazip fiyatlarla sahip olmak ve indirimdeki tüm oyunları görmek için buraya tıklayın. Ayrıca alışverişleriniz esnasında ININAL kodunu kullanarak fazladan %3 indirim kazanabilirsiniz.

Bahar kampanyasının tek sürprizi indirimlerden ibaret değil. 7 Nisan’a kadar sürecek çekilişe katılan şanslı kişiler Kinguin’den 10 euro değerinde hediye çeki veya İninal’dan 25 TL’lik İninal bakiyesi kazanacaklar. Buraya tıklayarak katılabileceğiniz çekilişin kuralları ise şöyle:

1) Kinguin’den, ininal ödeme yöntemini kullanarak herhangi bir sipariş verin. Kampanya sitedeki tüm ürünler için geçerlidir ve alışverişlerde alt sınır yoktur.

2) Sipariş numaranızı çekiliş sayfasındaki gleam.io uygulamasına girin.

3) “Oyun dünyasında tasarlanan en güzel evren hangisidir? Niçin?” sorusuna yaratıcı bir cevap verin. En ilginç cevaplar hediye çekleri ile ödüllendirilecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!