-->
Hot Wheels Rocket League’e Katıldı

Otomobil futbolu heyecanı, Bone Shaker ve Twin Mill III ile devam ediyor Hot Wheels, video oyunu alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek dünyanın en iyi eSports oyunlarından biri olan Rocket League’e katıldı. Çocukların yanı sıra koleksiyonerlerin de ilgiyle takip ettiği Hot Wheels, en sevilen iki arabası Bone Shaker ve Twin Mill III ile dünyanın […]

15.03.2017 | ulasufuk

Otomobil futbolu heyecanı, Bone Shaker ve Twin Mill III ile devam ediyor

Hot Wheels, video oyunu alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek dünyanın en iyi eSports oyunlarından biri olan Rocket League’e katıldı.

Çocukların yanı sıra koleksiyonerlerin de ilgiyle takip ettiği Hot Wheels, en sevilen iki arabası Bone Shaker ve Twin Mill III ile dünyanın 1 numaralı eSport oyunu Rocket League’e katıldı. Otomobil futbolu olarak da bilinen Rocket League’de mücadele edecek Hot Wheels arabaları, play station, exbox, pc ve akıllı telefonlarda aplikasyon indirilerek oynanabilen oyunda tüm hünerlerini sergileyecek.

eSports oyunları içinde en büyük oyun serisini oluşturan ve 25 milyon kişi tarafından oynanan Rocket League içinde oyuncular, Hot Wheels aksesuarlarına ücretsiz sahip olabilecek.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz