-->
Yedi Saatlik Oyun Maratonu Sona Erdi

RedBull.com yılın ilk Oyun Gecesi’ni Cumartesi günü gerçekleşti. Necati “zeoNNN” Akçay ve Mervan Tepelioğlu, yanlarına birer takım arkadaşı alarak RedBull.com’da 20.00’dan 03.00’a kadar karşılıklı oyun oynadılar. Oyun severler, bu kapışmayı www.RedBull.com/oyungecesi adresinden canlı izleme şansı yakaladı. Oyun severlerin merakla beklediği RedBull.com Oyun Gecesi, 25 Şubat Cumartesi gecesi 20:00-03.00 arası düzenlendi. Oyun Gecesi’nde Necati “zeoNNN” Akçay […]

27.02.2017 | ulasufuk

RedBull.com yılın ilk Oyun Gecesi’ni Cumartesi günü gerçekleşti. Necati “zeoNNN” Akçay ve Mervan Tepelioğlu, yanlarına birer takım arkadaşı alarak RedBull.com’da 20.00’dan 03.00’a kadar karşılıklı oyun oynadılar. Oyun severler, bu kapışmayı www.RedBull.com/oyungecesi adresinden canlı izleme şansı yakaladı.

Oyun severlerin merakla beklediği RedBull.com Oyun Gecesi, 25 Şubat Cumartesi gecesi 20:00-03.00 arası düzenlendi. Oyun Gecesi’nde Necati “zeoNNN” Akçay ve Mervan Tepelioğlu , sabahın ilk ışıklarına kadar oyunların başından kalkmadı.

Eğlenceli olduğu kadar yetenekli ve rekabetçi de olan Necati “zeoNNN” Akçay ve sevecen halinin altında tam bir strateji adamı yatan Mervan Tepelioğlu, gece boyunca 2’ye 2 kapıştıkları oyunlar için yanlarına birer takım arkadaşı daha aldılar.

ASUS Republic of Gamers serisi en güçlü oyuncu notebook’larının (G752VS ve GL502VS) başına geçtiler. Geceye Asus Republic of Gamers (RoG) bilgisayar serisi ile teknoloji sponsoru olurken, NTT Gaming de gecenin canlı yayınını üstlendi.

Oyun severler, www.RedBull.com/oyungecesi adresinden mücadeleyi canlı izlediler. Önümüzdeki günlerde bir kez daha gerçekleşecek Oyun Gecesi’nde yer almak isteyenler, RedBull.com’dan kayıt olabilirler.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!