-->
Wolfteam Tarihinde Bir İlk: Robokurtlar

Wolfteam’e Robokurt karakterler, yeni haritalar ve silahlar eklendi Robokurt özelliğine sahip iki yeni karakter: Ruslan Ionov ve Kyle Worker Dolunay Üssü ve Çıkış Haritaları ile yepyeni BSS ve ELR300 silahları  30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam için şimdiye kadar görülmemiş karakterlere de yer veren bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme […]

06.02.2017 | ulasufuk

Wolfteam’e Robokurt karakterler, yeni haritalar ve silahlar eklendi

Robokurt özelliğine sahip iki yeni karakter: Ruslan Ionov ve Kyle Worker

Dolunay Üssü ve Çıkış Haritaları ile yepyeni BSS ve ELR300 silahları 

30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam için şimdiye kadar görülmemiş karakterlere de yer veren bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme getirdiği yeniliklerle mevcut oyuncuların heyecanını ikiye katlarken, gerçek bir FPS deneyimi arayan yeni oyunculara da zengin bir içerik sunuyor.

Robokurtlar ilk kez oyunda

Yeni güncellemeyle Wolfteam tarihinde ilk kez, kurt versiyonu Robokurt olan karakterler ekibe katılıyor. Oyuna ayrı bir heyecan ve mücadele keyfi getirecek Ruslan Ionov ve Kyle Worker adlı bu karakterler 260 cana sahip. Karakterlerin kurt yeteneklerine gelince; Ruslan Ionov özel saldırıda Ekstra Kalkan ve yüzde 50 yer çekimi direncine sahipken, Kyle Worker’ın özel saldırıda Rakip Çekme ve yüzde 50 yer çekimi direnci özellikleri var. Her iki karakter de ulurken ekstra dayanıklılık ve +200 yaşam puanına sahip oluyor.

İki karaktere de “Kurt Parası Dükkanı” üzerinden ulaşabilecek Wolfteam oyuncuları, bu karakterleri kullanırken yüzde 30 ek Gelişim Puanı ve yüzde 30 Altın alma imkanına sahip olabilecekler.

2 yeni harita ve 2 yeni silah

Wolfteam’in yeni güncellemesinde oyuna “Dolunay Üssü” ve “Çıkış” haritaları ekleniyor. İşgal moduna özel olarak getirilen “Dolunay Üssü” haritasında oyuncular istedikleri kadar uzun zıplayabilir ve havada rakipleri ile soluksuz kapışmalara imza atabilirler. Kurt Akını modu için özel olarak getirilen “Çıkış” haritasında ise amaç tüm kurtları yok ederek hayatta kalmak.

Güncellemeyle birlikte BSS ve ELR300 adlı iki etkili silah geliyor. BSS, hem yivsiz tüfeğin hem de taarruz tüfeğinin avantajlarına sahip bir keskin nişancı tüfeği. Yakın mesafede yivsiz bir tüfek gibi etkili ve taarruz tüfeği gibi yüksek atış hızına sahip. Lazer nişangah, ön tutacak ve ACOG dürbün gibi taktik donanımlara sahip ELR300 ise yüksek atış hızı, düşük geri tepme ve yüksek hasar gücü ile çeşitli operasyonlarda kullanılabilir.

Yeni Wolfteam güncellemesi ilgili tüm detaylı bilgiler için Wolfteam Forum ve http://joy.ac/4h7W sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Wolfteam’i indirmek için: www.joygame.com/wolfteam

Wolfteam’in tüm yeniliklerinden haberdar olmak için: facebook.com/WolfteamAvMevsimi/



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz