-->
Monster Notebook Gaming İstanbul’da Oyuncularla Buluşuyor

Oyun tutkunları Gaming İstanbul’da hem performans canavarını yakından görme hem de eve bir Monster Notebook ile dönme şansına sahip olacak Türkiye’deki tüm oyunseverler bugünlerde heyecanla 2 Şubat’ta kapılarını ikinci kez açması beklenen GIST 2017 için geri sayımın bitmesini bekliyor. Yerli ve yabancı pek çok firmanın katılacağı fuarda, Monster Notebook da oyun turnuvası sponsorlukları ve çok […]

03.02.2017 | ulasufuk

Oyun tutkunları Gaming İstanbul’da hem performans canavarını yakından görme hem de eve bir Monster Notebook ile dönme şansına sahip olacak

Türkiye’deki tüm oyunseverler bugünlerde heyecanla 2 Şubat’ta kapılarını ikinci kez açması beklenen GIST 2017 için geri sayımın bitmesini bekliyor. Yerli ve yabancı pek çok firmanın katılacağı fuarda, Monster Notebook da oyun turnuvası sponsorlukları ve çok özel ödüllerle bu etkinliğin bir parçası olacak.

Gamecell tarafından düzenlenen League of Legends turnuvasının teknoloji sponsoru olan Monster Notebook, GIST 2017’de oynanacak olan turnuvanın final maçlarına muhteşem oyun bilgisayarlarıyla güç verecek. Monster’ın performansını merak eden tüm oyun tutkunları fuar boyunca markanın ürünlerini yakından görebilecekler.

Ayrıca 18 Ocak tarihinde Monster’ın Facebook sayfası üzerinden başlayan yarışmanın kazananı, ödülü olan Monster Abra A5 V8.1.2 Oyun Bilgisayarı’na fuarda kavuşacak. Eğer o şanslı kişi siz olmak isterseniz yarışmaya katılma fırsatı devam ediyor.

Abra A5 V8.1.2 oyun bilgisayarını kazanmak için beğendiğiniz bir Monster modelini oyun blokları, oyun hamuru, toprak, karton gibi farklı malzemeler kullanarak ve hayal gücünüzü de katarak yapın. Ardından bunu bir videoyla #monsterlarcanlanıyor etiketiyle Facebook, Twitter veya Instagram’dan herkese açık olarak paylaşmanız gerekiyor. Katılımınızın geçerli olması için Monster’ın Facebook sayfasındaki yarışma duyurusunu herkese açık olarak paylaşmayı unutmayın. Yarışmaya ilişkin detaylara ve kurallara https://www.facebook.com/notes/monster-notebook/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Oyun ve eğlence dolu 4 gün geçirmek için siz de 2-5 Şubat arasında Gaming İstanbul 2017 Oyun Fuarı’nı mutlaka ziyaret edin. Oyun bilgisayarlarındaki en yeni donanımları görmek ve Monster oyun bilgisayarlarının performansına bizzat şahit olmak için fuar alanında Monster’ı ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!