-->
“Horizon: Zero Dawn” Yaratıcılarından Troy Mashburn Etkileyici Sunumuyla GIST’te Oyun Severlerle Buluştu

PlayStation 4 platformunun merakla beklenen oyunu Horizon: Zero Dawn’ın geliştirici firması Guerilla Games’ten Troy Mashburn, Sony’nin katkılarıyla GIST (Gaming İstanbul) fuarında etkileyici bir sunum yaparak oyunun geliştirilme aşamalarını anlattı. Horizon: Zero Dawn, Mart ayında satışa sunulacak. Sony, bu yıl ikincisi İstanbul Kongre Merkezi’nde 2-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen GIST (Gaming İstanbul) oyun fuarında, piyasaya henüz […]

03.02.2017 | ulasufuk

PlayStation 4 platformunun merakla beklenen oyunu Horizon: Zero Dawn’ın geliştirici firması Guerilla Games’ten Troy Mashburn, Sony’nin katkılarıyla GIST (Gaming İstanbul) fuarında etkileyici bir sunum yaparak oyunun geliştirilme aşamalarını anlattı. Horizon: Zero Dawn, Mart ayında satışa sunulacak.

Sony, bu yıl ikincisi İstanbul Kongre Merkezi’nde 2-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen GIST (Gaming İstanbul) oyun fuarında, piyasaya henüz sürülen PlayStation®VR sistemini, en gelişmiş teknolojilerini ve oyunlarını tanıtıyor. Sony ayrıca, fuar kapsamında, Mart ayında satışa sunulacak olan Horizon: Zero Dawn’ın yaratıcılarından Troy Mashburn’u etkileyici sunumuyla GIST’te oyun severlerle buluşturdu. PlayStation platformunun merakla beklenen oyunun geliştirici firması Guerilla Games’ten Troy Mashburn, oyunun yapım aşamalarını, özelliklerini ve oyunculara yaşatacağı özel deneyimlerin tasarım sürecini ilgi çekici görsel anlatımlarla katılımcılarla paylaştı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!