-->
GeForce GTX 1050 ve GTX 1050Ti Grafik Kartlı Yeni Monster Notebook’lar Oyunseverlere Aradıkları Performansı Sunuyor

Oyun dünyasındaki en yeni teknolojileri tüm dünyayla aynı anda Türkiye’deki oyunculara sunan Monster Notebook, GTX 1050 ve GTX 1050Ti grafik kartlı yeni modellerini ürün kataloguna ekledi 12 yıldır ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ve sunduğu eşsiz satış sonrası destekle tüm oyunseverlerin beğenisini kazanan Monster Notebook, Türkiye’deki oyuncuları oyun dünyasındaki en yeni donanımlar ve teknolojilerle buluşturmaya […]

03.02.2017 | ulasufuk

Oyun dünyasındaki en yeni teknolojileri tüm dünyayla aynı anda Türkiye’deki oyunculara sunan Monster Notebook, GTX 1050 ve GTX 1050Ti grafik kartlı yeni modellerini ürün kataloguna ekledi

12 yıldır ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ve sunduğu eşsiz satış sonrası destekle tüm oyunseverlerin beğenisini kazanan Monster Notebook, Türkiye’deki oyuncuları oyun dünyasındaki en yeni donanımlar ve teknolojilerle buluşturmaya devam ediyor.

GTX 1050 ve GTX 1050Ti Ekran Kartlı Monster’lar Kullanıcılara Ne Sunuyor?

Oyun dünyasındaki tüm yenilikleri dünyayla aynı anda Türkiye’deki oyun tutkunlarına sunmayı kendine hedef haline getiren Monster, Kaby lake kod adıyla çıkan 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemcilerde olduğu gibi NVIDIA’nın GeForce® GTX1050 ve GTX1050Ti grafik kartlarını da piyasaya çıkar çıkmaz yeni modellerinde kullanmaya başladı. NVIDIA’nın önceki nesle kıyasla %40 performans artışı sunan yeni nesil GTX 10 serisinin en yeni üyeleri olan GTX 1050 ve GTX 1050Ti ile güçlendirilmiş Monster oyun bilgisayarları oyunlarda en yüksek detay seviyesinde bile yüksek performans sunuyor.

Mümkün olan en yüksek performans için tüm modellerinde en hızlı işlemci ve grafik kartlarının yanında, yüksek hızlı SSD depolama birimleri ve RAM’ler kullanan Monster, performans konusunda işini garantiye almak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Ayrıca beyaz aydınlatmalı Türkçe klavyesi, Full HD 1920×1080 piksel çözünürlükteki geniş açılı mat LED ekranı, Sound Blaster™ Cinema 3 ses sistemi gibi artılarıyla bir oyun bilgisayarından beklenen her şeyi fazlasıyla sunuyor.

7. nesil Intel® Core™ i7 işlemcili, GTX 1050 ve GTX 1050Ti grafik kartlı Abra A5 ve Abra A7modelleri yenilenen tasarımlarıyla bu adreste ve Monster mağazalarında oyun tutkunlarını bekliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!