-->
Dropzone’u Steam’den Edinebilirsiniz!

Gameforge ve Sparkypants’ın modern gerçek zamanlı strateji oyunu Early Access’e geliyor. Bugün Gameforge ve Sparkypants şirketlerinin iddialı RTS/MOBA karışımı Dropzone Steam’de yayınlandı! Dropzone Early Access sürümü olarak edinilebilir: Geliştirici ekip kesintisiz olarak toplulukla iletişim halinde geliştirmeler ve yeni içerikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Dropzone’un fiyatı 39,99TL, çoğu modern bilgisayarda çalışıyor ve aralarında Türkçe’nin de bulunduğu […]

16.02.2017 | ulasufuk

Gameforge ve Sparkypants’ın modern gerçek zamanlı strateji oyunu Early Access’e geliyor.

Bugün Gameforge ve Sparkypants şirketlerinin iddialı RTS/MOBA karışımı Dropzone Steam’de yayınlandı! Dropzone Early Access sürümü olarak edinilebilir: Geliştirici ekip kesintisiz olarak toplulukla iletişim halinde geliştirmeler ve yeni içerikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Dropzone’un fiyatı 39,99TL, çoğu modern bilgisayarda çalışıyor ve aralarında Türkçe’nin de bulunduğu on dile çevrildi.

Gameforge’un CEO’su ve kurucusu Alex Rösner, “Sparkypants’la birlikte Dropzone’un üzerinde çok sıkı çalıştık ve artık oyunu yayınlayacağımız gün geldi! Dropzone gerçekten dikkate değer bir oyun ve tüm dünyadaki oyuncular tarafından sevileceğinden hiç kuşkum yok. Gameforge Sparkypants’ın bu yeni tarz RTS deneyimini geliştirirken birlikte başardıklarıyla gurur duyuyorum ve geleceğe güvenle bakıyorum!



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!