-->
Ayrılmaz ikili: Sony Xperia XZ ve PlayStation4

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize eğlenceyi hediye edin! Sony Mobile’ın kamera özellikleri ile dikkat çeken en yeni amiral gemisi Xperia XZ, PS4 ile en eğlenceli deneyimi sunmak için mükemmel bir hediye alternatifi olarak karşınıza çıkıyor. Xperia XZ, sevdiklerinizin ve sizin Sony’nin Remote Play1 özelliği ile PS4 konsolunuza erişip ev içinde aynı Wi-Fi ile PS4’e bağlanarak […]

14.02.2017 | ulasufuk

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize eğlenceyi hediye edin!

Sony Mobile’ın kamera özellikleri ile dikkat çeken en yeni amiral gemisi Xperia XZ, PS4 ile en eğlenceli deneyimi sunmak için mükemmel bir hediye alternatifi olarak karşınıza çıkıyor.

Xperia XZ, sevdiklerinizin ve sizin Sony’nin Remote Play1 özelliği ile PS4 konsolunuza erişip ev içinde aynı Wi-Fi ile PS4’e bağlanarak istenilen odada sevdiğiniz oyunları oynamanıza olanak sağlıyor. PS4’ün ikinci ekranı gibi kullanılabilen Xperia XZ, 5,2 inç kavisli Full HD ekranı ile her şeyi en canlı detaylarla görebilmenize imkan tanıyor.

Sevgilinizle birlikte PS4 oynarken bu eğlenceli anlarınızı Xperia XZ’nin üstün kamerası ile ölümsüzleştirebilirsiniz.

Hem teknolojik hem de trend bir hediye arayanlar için mükemmel bir ikili olan Xperia XZ ve PS4 ile yaşayacağınız eğlenceli deneyime hazır olun!

Sony Xperia XZ ve Türkiye’nin en çok satan oyun konsolu PS4, bu Sevgililer Günü’nde mükemmel uyumlarını keşfetmeniz için Turkcell mağazalarında sizleri bekliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!