-->
Ubisoft, Nintendo Switch İçin OyunIarını Tanıttı

Ubisoft bugün Just Dance 2017, Rayman Legends Definitive Edition ve Steep’in Nintendo Switch oyun kadrosundaki yerlerini aldığını duyurdu. Ubisoft sürekli olarak gelişen oyun sektörünün ön saflarında yer almaya ve yeni çıkan her platformda heyecan verici oyunlar geliştirmeye devam ediyor. Ubisoft ve Nintendo yıllardır orijinal, yaratıcı ve akılda kalıcı eğlence deneyimleri yaratmak için ortaklıklarını sürdürüyordu. Nintendo Switch her iki […]

14.01.2017 | ulasufuk

Ubisoft bugün Just Dance 2017, Rayman Legends Definitive Edition ve Steep’in Nintendo Switch

oyun kadrosundaki yerlerini aldığını duyurdu.

Ubisoft sürekli olarak gelişen oyun sektörünün ön saflarında yer almaya ve yeni çıkan her platformda heyecan verici oyunlar geliştirmeye devam ediyor. Ubisoft ve Nintendo yıllardır orijinal, yaratıcı ve akılda kalıcı eğlence deneyimleri yaratmak için ortaklıklarını sürdürüyordu.

Nintendo Switch her iki dünyanın da en iyi yönlerini birleştiriyor: mobil el konsolu ve geleneksel ev konsolu. Bu yeni konsol Ubisoft ve ekiplerine yaratıcılıklarını ifade etmek, yeni oyun tarzları sunmak ve sektörün sınırlarını bir kez daha zorlamak için yeni fırsatlar veriyor.

“Ubisoft, Nintendo Switch için Just Dance 2017, Rayman Legends Definitive Edition ve Steep’i yayınlayacak. Bu yeni konsolda Nintendo ile birlikte çalışmaktan büyük gurur duyuyoruz ve oyuncuların bu oyunlarla aynı felsefeyi, yani erişilebilirlik ve insanları bir araya getirme yeteneğini paylaşan bir cihazda, birbirinden güzel oyunların keyfini çıkarmalarını istiyoruz” diyor Ubisoft’un Fransa Stüdyolarının Yönetim Direktörü Xavier Poix. “Bu üç oyun yalnızca bir başlangıç; Nintendo Switch’e dair heyecan verici yeni projelerimizi ileride duyuracağız.”

Just Dance 2017 – İstediğiniz kişiyle, istediğiniz yerde, istediğiniz zaman dans edin

Just Dance 2017, Nintendo Switch’in çıkışıyla birlikte sunulacak ilk Ubisoft oyunu olacak. Calvin Harris & Disciples’in listelerin zirvesindeki dans parçası “How Deep Is Your Love” Just Dance Unlimited* yoluyla Nintendo Switch sahiplerine özel olarak sunulacak. Bu hit şarkı oyundaki aralarında Justin Bieber’dan “Sorry”, Major Lazer Ft. MØ & DJ Snake’ten “Lean On”, Maroon 5’ın yeni hiti “Don’t Wanna Know”, Beyoncé’tan partilerin favorisi “Single Ladies (Put a Ring on It)” ve Queen’den klasik “Don’t Stop Me Now” gibi isimlerin de bulunduğu 40 şarkıya katılacak. Nintendo Switch oyuncuları ayrıca aboneliğe dayalı yayın servisi Just Dance Unlimited’a da üç ay boyunca ücretsiz olarak erişebilecek ve sürekli olarak eklenen yeni hitlerle büyüyen şarkı kütüphanesindeki 200’den fazla parçaya da erişebilecekler.

Her zamankinden daha da erişilebilir olan Just Dance 2017’yi artık istediğiniz yerde, Joy-Con™ kumandasını veya Just Dance Controller uygulamasını (akıllı telefonunuzu kumandaya dönüştürür) kullanarak aynı anda altı oyuncuya kadar oynayabileceksiniz.

Rayman Legends Definitive Edition –Rayman’in efsanevi dünyalarını keşfedin

Oyuncuların en büyük favorilerinden Rayman, Michel Ancel’in yaratmış olduğu başarılı Rayman Legends’ın en eksiksiz versiyonu olan Rayman Legends Definitive Edition ile sahalara geri dönüyor. Bu edisyonda Oyunun Kung Foot gibi geleneksel tüm özelliklerine ek olarak yepyeni sürprizler de bulunuyor. Rayman markası Nintendo’nın geçmişinde de serinin başlangıcından beri Game Boy Advance için Rayman® Advance, Nintendo 64 için Rayman® 2 The Great Escape ve Wii™ için Rayman Raving Rabbids® gibi oyunlarla her daim aktif rol oynamıştı.

Rayman, Globox ve Teensies büyülü bir ormanda dolaşırken etkileyici tablolarla dolu gizemli bir çadır keşfederler. Yakından baktıklarında her bir tablonun farklı bir mitik dünyanın hikayesini anlattığını görürler. Bir orta çağ manzarasını gösteren bir tabloya bakarlarken bir anda tablonun içine çekilirler, o dünyaya girerler ve macera başlar. Çete her bir dünyada koşup, zıplayıp dövüşerek günü kurtarmalı ve her bir tablonun sırlarını ortaya çıkarmalıdır.

Steep – Alplerin göz alıcı açık dünyasında aksiyon sporlarını tecrübe edin

Steep’te oyuncular Alplere bırakılacak ve oyunun heyecan dolu aktiviteler ve nefes kesici manzaralarla dolu devasa açık dünyasında kayacaklar, snowboard, wingsuit ve paraglide kullanacaklar. Ubisoft Annecy tarafından geliştirilen Steep deneyimleri dünyayla paylaşmak felsefesine dayanan bir kültür için tasarlandı. Steep kesintisiz çokluoyuncu desteği ile oyun dünyasını Alpleri dolaşan oyuncularla dolduruyor. Oyuncular ve dünyanın dört bir yanındaki arkadaşları mücadelelere birlikte katılabilecek veya liderlik tablolarında üst sıralar için birbirleriyle kapışabilecekler. Steep’in açık dünyası bu yıl ücretsiz olarak yayınlanacak Alaska’nın heybetli bayırlarıyla daha da zenginleşecek.

* Calvin Harris & Disciples’tan “How Deep Is Your Love” Just Dance Unlimited yoluyla sunulacaktır ve ücretsiz deneme veya abonelik süresince erişilebilir. Bu parça yılın ileriki zamanlarında tüm platformlara açılacaktır.

JUST DANCE 2017 NINTENDO SWITCH FRAGMANI: YOUTUBE

RAYMAN LEGENDS DEFINITIVE EDITION – MICHEL ANCEL RÖPORTAJI: YOUTUBE

NINTENDO SWITCH OYUNLARI GÖRSEL PAKETİ: BURADAN İNDİRİN



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!