-->
Sennheiser PC 373D ile Oyunda Bile Gerçek Sesi Yakalayın

70 yıllık ses tecrübesini günümüz trendleri ve teknolojisiyle birleştiren Sennheiser Gaming serisinin en yeni kulaklığı PC 373D ile oyun tutkunlarına olağanüstü bir ses deneyimini yaşatıyor. Sennheiser’ın uzmanlığını yansıtan akustik teknolojisi sayesinde PC 373D, oyundaki sesleri adeta gerçek hayata taşıyor. Oyun dünyasında oyun içi seslerin kaydedildiği ekipmanları üreten tek marka olan Sennheiser, bu tecrübesini oyun tutkunları […]

05.01.2017 | ulasufuk

70 yıllık ses tecrübesini günümüz trendleri ve teknolojisiyle birleştiren Sennheiser Gaming serisinin en yeni kulaklığı PC 373D ile oyun tutkunlarına olağanüstü bir ses deneyimini yaşatıyor. Sennheiser’ın uzmanlığını yansıtan akustik teknolojisi sayesinde PC 373D, oyundaki sesleri adeta gerçek hayata taşıyor.

Oyun dünyasında oyun içi seslerin kaydedildiği ekipmanları üreten tek marka olan Sennheiser, bu tecrübesini oyun tutkunları için yepyeni, premium kulaklığı PC 373D’ye taşıyor. PC 373D, Sennheiser’ın uzmanlığını yansıttığı akustik teknolojisi sayesinde, oyuncuların ihtiyacı olan daha doğal ve gerçekçi sesi sağlıyor.
PC 363D kulaklığın geliştirilmiş versiyonu olan PC 373D, Dolby 7.1 desteğiyle çevresel sesleri daha iyi duyabilmeye imkan tanıyan yeni bir aparata (dongle) sahip. Böylece daha gerçek seslerle oyun oynama imkanı sunan PC 373D, kullanıcılara 4 ayrı ses moduyla kişiselleşmiş bir deneyim de yaşatıyor. PC 373D’in gaming modu oyuna optimize iken eSports modu eSports oyunlarına, kapalı modu ise doğal ses performasına odaklanıyor. Ayrıca kulaklığın müzik modu da bulunuyor.
PC 373D, yüksek kalitede gürültü önleyici mikrofonu sayesinde çoklu oyunculu oyunlarda iletişim kalitesini mükemmel seviyeye getiriyor. Mikrofon belirli bir seviyeye kaldırıldığında kolayca “mute” moduna geçebiliyor. Şık ve etkileyici bir tasarıma sahip PC 373D, XXL açık kulak kapsülleri ve yastıklı kafa bandıyla saatler süren oyun seanslarında bile rahatlıkla kullanılabilecek konforu sağlıyor.

PC 373D ve Sennheiser diğer tüm modellerini Bircom’un 4. Levent, Eski Büyükdere Caddesi No:61’deki Sennheiser Deneyim Merkezi’nde deneyebilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca Sennheiser’ın tüm ürün bilgilerine ve online mağazasına www.sennheiser.com.tr adresinden ulaşılabilirsiniz.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!