-->
PlayStation VR, 24 Ocak’ta Türkiye’de!

Sanal gerçeklik deneyimini oyuncuların oyunun dünyasına taşıyan PlayStation VR, 1.699 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla 24 Ocak’ta raflardaki yerini alacak. Geniş Çeşitlilikte Oyun ve Sanal Gerçeklik Deneyimi Yelpazesi sunan PS VR Sistemi, Sony Center, Teknosa, Vatan, MediaMarkt, OverGame ve D&R mağazalarında satılacak. Aynı tarihte satışına başlanacak PS VR oyunlarının tavsiye edilen satış fiyatları ise 79 […]

11.01.2017 | ulasufuk

Sanal gerçeklik deneyimini oyuncuların oyunun dünyasına taşıyan PlayStation VR, 1.699 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla 24 Ocak’ta raflardaki yerini alacak. Geniş Çeşitlilikte Oyun ve Sanal Gerçeklik Deneyimi Yelpazesi sunan PS VR Sistemi, Sony Center, Teknosa, Vatan, MediaMarkt, OverGame ve D&R mağazalarında satılacak. Aynı tarihte satışına başlanacak PS VR oyunlarının tavsiye edilen satış fiyatları ise 79 TL ile 229 TL arasında değişiyor.


Sony’nin büyük sabırsızlıkla beklenen sanal gerçeklik sistemi PlayStation®VR (PS VR), 24 Ocak’ta, 1.699 TL’lik tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunulacak. Sony Center, Teknosa, Vatan, MediaMarkt, OverGame ve D&R mağazalarında satılacak olan platform ile birlikte Sanal Gerçekliği oyuncularla buluşturacak birçok oyun da raflarda yerini alacak.

PlayStation®VR ile aynı mağazalarda satışa sunulacak PS VR uyumlu oyunlardan Until Dawn: Rush Of Blood, Hustle Kings VR ve Super Stardust Ultra VR 79 TL, VR Worlds ve Driveclub VR 149 TL, Battlezone, Eve Valkyrie, Robinson: The Journey ve RIGS ise 229 TL tavsiye edilen satış fiyatlarıyla oyun severlerle buluşacak.

Ev eğlencesine bir kilometre taşı

PlayStation®4 (PS4™) sistemi için oyun deneyimi sarmalayıcılığını bir üst düzeye taşıyan PS VR, ev eğlencesinde bir kilometre taşını temsil ediyor. Platform, oyuncuları oyunun dünyasına taşıyor ve kullanıcılarını yepyeni deneyimler sunan içeriklerle buluşturuyor. PS VR, oyuncuların oyunun sanal dünyasının içinde fiziksel olarak var olduklarını hissetmesini sağlıyor. PS VR, oyun severlerin oyun oynarken yaşadıkları hisleri en üst düzeye çıkartmak ve bambaşka bir dünyaya taşındıklarına inanmalarını sağlamak için, 360 derece baş takibi, geniş görüş alanı, yüksek yenileme oranları ve SIE’nin kendi çift kulaklı 3D ses teknolojisi gibi en son teknolojilerden yararlanıyor. Oyun severler, PlayStation®Move Hareket Kontrol Cihazı, DUALSHOCK®4 Kablosuz Kontrol Cihazı ve yakında gelecek olan PS VR Aim Controller gibi aksesuarları kullanarak sanal ortamlarda keşfe çıkabiliyor ve adeta oyunun dünyasının içindeymişçesine sezgisel olarak karakterlerle etkileşim içinde olabiliyorlar.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz