-->
Tiger Knight’a Gladyatör Arenası Geliyor

Oyuna yeni haritalar ve oyun modları ekleyen güncelleme Roma İmparatorluğu’nu Tiger Knight: Empire War’un savaş meydanlarına taşıyor 01.12.2016 – Çıkışının üzerinden bir ay gibi çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Steam’de en çok oynanan oyunlar arasına girmeyi başaran Tiger Knight: Empire War için yeni güncelleme yolda. Oyuncuların uzun süredir oyuna eklenmesini istedikleri Roma İmparatorluğu […]

02.12.2016 | ulasufuk

Oyuna yeni haritalar ve oyun modları ekleyen güncelleme Roma İmparatorluğu’nu Tiger Knight: Empire War’un savaş meydanlarına taşıyor
01.12.2016 – Çıkışının üzerinden bir ay gibi çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Steam’de en çok oynanan oyunlar arasına girmeyi başaran Tiger Knight: Empire War için yeni güncelleme yolda.

Oyuncuların uzun süredir oyuna eklenmesini istedikleri Roma İmparatorluğu bu güncellemeyle birlikte seçilebilir imparatorluklar arasına eklenecek. Elbette Roma İmparatorluğu denince ilk akla gelen şeylerden biri olan lejyonerler de oyunda yerini alacak. Oyundaki diğer imparatorlukların askerlerinin tarihi gerçeklere uygun biçimde modellendiğini düşünürsek, Roma’nın lejyonerlerinin de tarihi kıyafetleri, silahları ve taktikleriyle oyunda yer alacağını tahmin etmek zor değil.

Güncellemeyle birlikte oyuna iki yeni harita ve yeni bir oyun modu da eklenecek. Yeni haritalardan ilkinin adı Pont du Gard. Oyuncular bu haritada ünlü Pont du Gard Su Kemeri’nin heybetli manzarası eşliğinde birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacaklar.

İkinci haritaysa Colosseum Warfare adlı yeni oyun moduna özel olacak ve tarihi Roma Kolezyum’unu oyuna taşıyacak. Şimdilik sadece görkemli bir arenada zafer kazanmak için mücadele edeceğimizi biliyoruz. Güncelleme hakkında daha fazla detay öğrenmek için yayınlanacak bir sonraki geliştirici günlüklerini beklememiz gerekecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!