-->
PS4 Satışları 50 Milyonu Aştı

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 Pro’yu da kapsayan PlayStation 4 satışlarının 6 Aralık itibariyle dünya çapında 50 milyonu aştığını duyurdu. Dünya çapında 122 ülke ve bölgede mevcut olan PlayStation 4’ün en iyi satışı ise Black Friday haftasında gerçekleşti. PlayStation 4 yazılım satışları ise küresel perakende mağazalarda ve dijital indirme yoluyla 4 Aralık itibari ile 369.6 milyon kopyayı aştı. Sony Interactive Entertainment […]

08.12.2016 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 Pro’yu da kapsayan PlayStation 4 satışlarının 6 Aralık itibariyle dünya çapında 50 milyonu aştığını duyurdu. Dünya çapında 122 ülke ve bölgede mevcut olan PlayStation 4’ün en iyi satışı ise Black Friday haftasında gerçekleşti.

PlayStation 4 yazılım satışları ise küresel perakende mağazalarda ve dijital indirme yoluyla 4 Aralık itibari ile 369.6 milyon kopyayı aştı. Sony Interactive Entertainment Başkanı ve Global CEO’su Andrew House konuyla ilgili olarak : ‘PS4 ‘ün üç yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana gelişmeye devam etmesinden çok memnunuz. Dünya genelinde ortaklarımızın muazzam desteği ile bu sene yeni Slim PS4, PS4 Pro ve PlayStation VR gibi benzeri görülmemiş bir donanım serisi sağladık. İşimizi hızlandırmaya ve PS4 ekosistemimizi genişletmeye odaklandıkça, çığır açan yazılım serimiz ve şebeke servislerimiz aracılığıyla elde edebileceğiniz en iyi oyun deneyimini sağlamaya devam edeceğiz.’ dedi.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!