-->
Neverwinter: Storm King’s Thunder Yeni Güncellemesi 17 Ocak’ta Yayında

Perfect World’ün başarılı ve oynaması ücretsiz MMO’su, en son içerik güncellemesiyle size yeni alanlar, tekneler ve çok daha fazlasını getiriyor Perfect World, bugün Dungeons & Dragons: Neverwinter‘ın konsol versiyonunun bir sonraki güncellemesini duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One maceracıları, Sea of Moving Ice güncellemesi 17 Ocak 2016’da konsollar için yayınlandığında bölgeyi kötülüğün elinden geri alma […]

27.12.2016 | ulasufuk

Perfect World’ün başarılı ve oynaması ücretsiz MMO’su, en son içerik güncellemesiyle size yeni alanlar, tekneler ve çok daha fazlasını getiriyor

Perfect World, bugün Dungeons & Dragons: Neverwinter‘ın konsol versiyonunun bir sonraki güncellemesini duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One maceracıları, Sea of Moving Ice güncellemesi 17 Ocak 2016’da konsollar için yayınlandığında bölgeyi kötülüğün elinden geri alma görevini alacak.  Neverwinter: Storm King’s Thunder güncellemesi; genişleyen bir macera bölgesi, gemi yolculukları, gelişmiş bir balık tutma mini oyunu, yeni eser silahları, hazine avı ve Svardborg‘un donmuş dev kalesine yapılan destansı bir saldırı gibi çok sayıda yeni özellik getiriyor.

Faerûn‘un kuzeyinde, Icewind Dale’ın etrafındaki topraklarda hakimiyet kuran buz devleri, Diyarların tamamını dondurma tehdidinde bulunuyor. Neverwinter ve etrafındaki toprakları tehlikeye atan Ring of Winter tehdidi sürerken maceracılara düşen görev, Jarl Storvald’a karşı Svardborg kalesini çevreleyen tehlikeli sulardan takviye toplamak. Bölge boyunca khyek adında yeni bir deniz aracında seyreden oyuncuları, 100’ün üzerinde türde balık yakalayabilecekleri daha derin bir balık tutma oyunu ve güçlü eser silahları kazanmalarını sağlayacak bir dev yadigarlar avı gibi, bilindik Neverwinter aktivitelerinin biraz değiştirilmiş halleri bekliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!