-->
MStar Türkiye’nin İlk Online Dans Turnuvasını Gerçekleştirdi

Netmarble’ın ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar’dan bir ilk 16 takımın katıldığı ve oyuncuların dans yeteneklerini sergilediği turnuvanın şampiyonu BequieTNEO takımı oldu. Netmarble Games tarafından sunulan ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar, Türkiye’nin ilk online dans turnuvası “MStar Neoklasik Dans Turnuvası”nı 18-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdi. Türkiye’nin bir çok yerinden oyuncuların online olarak katıldığı ve […]

12.12.2016 | ulasufuk

Netmarble’ın ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar’dan bir ilk

16 takımın katıldığı ve oyuncuların dans yeteneklerini sergilediği turnuvanın şampiyonu BequieTNEO takımı oldu.

Netmarble Games tarafından sunulan ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar, Türkiye’nin ilk online dans turnuvası “MStar Neoklasik Dans Turnuvası”nı 18-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdi.

Türkiye’nin bir çok yerinden oyuncuların online olarak katıldığı ve üçer kişiden oluşan 16 takımın katıldığı turnuvada oyuncular online olarak dans yeteneklerini sergiledi. Finali 6 Aralık’ta düzenlenen turnuvanın şampiyonu BequieTNEO adlı takım oldu.

Ritmi kaçırmayan ödülü kaptı

MStar Neoklasik Dans Turnuvası, takımların dans mücadelesi yaptığı ve heyecanın doruğa ulaştığı bir etkinlik oldu. Melodi Kızılgün ve DJ Fennec’in sunumlarıyla 3 gün süren turnuva elemelerinde en az 50’nci seviyeye ulaşmış katılımcılar kendi yarattıkları karakterlerle ritimleri kaçırmadan dans hareketlerini doğru olarak yapmaya çalıştı. İlk 3 olan takımlar, oyun içinde kullanabilecekleri ödülleri kazandı.

Turnuvayı kazanan BequieTNEO, 100.000 Mnakit ve 100+30 Şans Pastası; ikinci olan BequiéT2nd takımı, 50.000 Mnakit ve 50+6 Şans Pastası; üçüncü olan BequiéT takımı ise 20.000 Mnakit ve 30+3 Şans Pastası ile ödüllendirildi.

Dansla başlayan arkadaşlık

Dans, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan ve tüm dünyada MMO Dans kategorisinde en iyi oyunlardan bir olan MStar, sıradan arkadaşlık oyunları arasından sıyrılıp oyunculara bambaşka bir sosyal oyun deneyimi sunuyor.

Oyuncular, yarattıkları karakterlerle farklı dans ve müziklerle dans ederken, seçtikleri mekanlarla tasarım zevklerini ve kostümlerle de kendi tarzlarını yansıtabiliyor. MStar oyuncuları bir yandan sosyalleşip yeni arkadaşlıklar kurarken, bir yandan müzik ve dans ile farklı bir heyecanın içine dalıyorlar.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://joy.ac/4h2Y

Mstar’ı indirmek için: http://joy.ac/4h2X



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz