-->
Master of Orion İçin Antares’in İntikamı Güncellemesi Yayınlandı

Orion Galaksisi yeni uzaylı ırkları, yeni liderler ve bağımsız uygarlıklarla daha da genişledi Wargaming Labs tarafından yeniden canlandırılan efsanevi Master of Orion, galaksiyi tümden değiştirecek Antares’in İntikamı güncellemesine kavuştu. Oyuncular tarafından kontrol edilemeyen yeni bir uzaylı ırkını oyuna getiren güncellemenin içeriği oldukça dolu görünüyor. Ayrıca bu ücretsiz güncellemenin yanında bugünden itibaren satın alınabilecek Antares’in İntikamı […]

02.12.2016 | ulasufuk

Orion Galaksisi yeni uzaylı ırkları, yeni liderler ve bağımsız uygarlıklarla daha da genişledi

Wargaming Labs tarafından yeniden canlandırılan efsanevi Master of Orion, galaksiyi tümden değiştirecek Antares’in İntikamı güncellemesine kavuştu. Oyuncular tarafından kontrol edilemeyen yeni bir uzaylı ırkını oyuna getiren güncellemenin içeriği oldukça dolu görünüyor. Ayrıca bu ücretsiz güncellemenin yanında bugünden itibaren satın alınabilecek Antares’in İntikamı Irk Paketi adlı ile DLC ile birlikte üç yeni oynanabilir ırk da oyuncuların kontrolüne sunuluyor.

Antares’in İntikamı’yla birlikte güncellemeye adını veren ağır şekilde silahlanmış, baskıcı bir rejime sahip Antaran ırkı oyunda kendine yer buluyor. Oynanabilir olmayan bu ırkla birlikte yeni bir zafer seçeneği de oyuna eklenecek. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte oyuncular galaksideki maceraları esnasında bağımsız uygarlıklarla karşılaşacaklar ve galaktik liderleri saflarına ekleme imkânını elde edecekler.

Ücretsiz olan Antares’in İntikamı güncellemesine ek olarak Antares’in İntikamı Irk Paketi adlı bir DLC de satışa sunuluyor. Bu indirilebilir içerik paketi oyuncuların aşina oldukları Trilarian, Gnolam ve Elerian ırklarını da oynanabilir taraflar olarak oyuna ekliyor. Birbirinden farklı oynanışa sahip bu yeni ırklar galaktik savaşa yeni boyutlar ekleyecek. Bu üç ırktan Elerianlar kendilerinden olmayan herkese mesafeli duran amansız düşmanlar. Gnolam ırkı ise sahip oldukları zenginliklerle öne çıkıyor. Bu da onları parasal yönden faydalı bir müttefik veya ekonomik bir tehdit haline getiriyor. Trilarianlar ise suda yaşayan barışçıl bir ırk olmalarına rağmen kendilerini tehdit altında hissederlerse ölümüne savaşmaktan çekinmeyecek bir ırk.

Master of Orion sahipleri Antares’in İntikamı güncellemesine bugünden itibaren ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Antares’in İntikamı Irk Paketi indirilebilir içeriğini ise bu akşam saat 22.00’dan itibaren Steam ve GoG.com üzerinden 18 TL’ye satın alabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!