-->
World of Tanks Blitz, Steam’de Yerini Alıyor

Oyuncular çapraz platform desteği ile iOS, Android, Windows veya Mac OS X gözetmeksizin hep birlikte oynayabilecekler. World of Tanks Blitz bu akşam itibariyle popüler oyun satış platformu Steam’de yerini alıyor. Telefonlardan ya da tabletlerinden oyuna bağlanan kullanıcılar bundan böyle PC oyuncularıyla da karşılaşabilecekler. Elbette bu seçenek, isteyen oyunculara açık. Örneğin, telefondan oynayan oyuncular sadece telefondan […]

09.11.2016 | ulasufuk

Oyuncular çapraz platform desteği ile iOS, Android, Windows veya Mac OS X gözetmeksizin hep birlikte oynayabilecekler.

World of Tanks Blitz bu akşam itibariyle popüler oyun satış platformu Steam’de yerini alıyor. Telefonlardan ya da tabletlerinden oyuna bağlanan kullanıcılar bundan böyle PC oyuncularıyla da karşılaşabilecekler. Elbette bu seçenek, isteyen oyunculara açık. Örneğin, telefondan oynayan oyuncular sadece telefondan oynayan oyuncularla oynamak isterlerse bu şekilde oynamaya devam edebilecek.

Oyunun Steam’deki çıkışına kadar düzenlenen beta hafta sonlarında World of Tanks Blitz’i yaklaşık 200.000 kişi oynayıp test etti. Tankçılar yeni çapraz platform desteğini enine boyuna test ettiler ve oyunun son hali onların geribildirimlerine göre şekillendi.

World of Tanks Blitz Yayın Direktörü Andrey Ryabovol konuyla ilgili, “Oyunun Windows, Google ve Apple’da çoktan yer aldığı düşünülürse Steam mağazına girmemesi düşünülemezdi. Kullanıcılarımıza World of Tanks Blitz’i istedikleri yer, zaman ve kanallarda oynama özgürlüğü sunduğumuz için son derece mutluyuz. Yeni oyuncularımıza bu vesileyle şimdiden aramıza hoş geldiniz diyor, herkesin ister mobil ister PC üzerinde oyunun keyfini doyasıya çıkarmalarını diliyoruz,” şeklinde konuştu.

World of Tanks Blitz’in Steam’e çıkışıyla birlikte oyun gerçek anlamda çapraz platform özelliğine kavuşuyor. Bu bağlamda Wargaming.net ID’sine sahip oyuncular oyuna nereden bağlanırlarsa bağlansınlar bilgileri, deneyimleri, kredileri ve başarıları daima güncel kalacak.

Steam çıkışına özel 4 farklı öncü paketi özel tanklar Panther 8.8, VK 45.03 ve Großtraktor Krupp’u içeriyor. Bonus olarak 9-18 Kasım tarihleri arasında Breakthrough kamuflajı sizleri bekliyor olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!