-->
World of Warships İlk Sanal Gerçeklik Videosunda HMS Belfast’a Yelken Açıyor

Ünlü İngiliz kruvazörünü sanal gerçeklik ortamında keşfedin ve hemen ardından oyun içinde donanmanıza katın World of Warships hayranları müjde! Dünyaca ünlü İngiliz kruvazörü HMS Belfast’ın sanal gerçeklik videosu bomba gibi geldi. Wargaming yetkilileri, HMS Belfast’ı sanal gerçeklikte deneyimledikten sonra oyuna girip bir de orada test etmenizi öneriyorlar. HMS Belfast Avrupa kıtasında korunma altına alınmış en […]

26.10.2016 | ulasufuk

Ünlü İngiliz kruvazörünü sanal gerçeklik ortamında keşfedin ve hemen ardından oyun içinde donanmanıza katın

World of Warships hayranları müjde! Dünyaca ünlü İngiliz kruvazörü HMS Belfast’ın sanal gerçeklik videosu bomba gibi geldi. Wargaming yetkilileri, HMS Belfast’ı sanal gerçeklikte deneyimledikten sonra oyuna girip bir de orada test etmenizi öneriyorlar.

HMS Belfast Avrupa kıtasında korunma altına alınmış en büyük tarihi savaş gemisi olma özelliğine sahip. 1943 North Cape Savaşında son büyük silahlı Alman gemilerinden Scharnhorst’un yenilmesinde önemli rol oynayan bu gemi, suya indirildiği dönemde dünyadaki en gelişmiş hafif kruvazör olma niteliği taşıyordu. Bu efsanevi gemi yakında Kraliyet Donanması serisinin bir parçası olarak World of Warships limanlarında yüzüyor olacak. HMS Belfast’ın 6. seviye Premium bir gemi olacağı gelen bilgiler arasında.

360 derece bu videoda World of Warships tarihi danışmanları Richard “The Challenger” Cutland ve Nicholas “The Chieftain” Moran’ın eşliğinde halen Thames nehrinde yer alan HMS Belfast’ın güvertesine ayak basacaksınız. Video, canlandırmalar ve 3D gemi modellerinin ustalıkla harmanlanmasından oluşuyor.

Wargaming Özel Projeler Pazarlama Müdürü Alex Bobko, videoyla ilgili, “Efsane gemi HMS Belfast, World of Warships’in tarihi bağlarını daha da kuvvetlendirecek benzersiz bir VR deneyimi sunmak için bizlere ilham verdi. Bu geminin koridorlarında bir gezintiye çıkmaya hayır diyemezdik. Halen Londra’da bulunan HMS Belfast’ı ziyaret etmek, oyunu sevenlere ve izleyicilerimize gerçekçi bir içerik sunabilmek için bizlere yardımcı oldu. Herkesi bu VR deneyimine ve gemiyi oyun içinde denemeye davet ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Wargaming, HMS Belfast’ta yapılan çekimleri Imperial War Museum’un desteği ile gerçekleştirdi ve gemide 1938 ila 1963 arasında yaşayan mürettebatın yaşadıklarını gerçeğe olabilecek en yakın şekilde yansıtmayı hedefledi.

https://littlstar.com/videos/1e440d6d adresinde yer alan HMS Belfast VR videosu, tüm sanal gerçeklik başlıklarında, mobil cihazlarda, PC’de ve PSVR kullanıcıları için Littlstar uygulaması üzerinden izlenebilir.

Oyunla ilgili son gelişmeler için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

World of Warships Hakkında

World of Warships, Wargaming’in “World of…” serisine eklenen en son ücretsiz online savaş oyunudur. World of Warships’te tarihin en bilindik savaş taşıtlarının da bulunduğu devasa bir filoya komuta edin, önemli teknoloji modüllerine seviye atlatın ve okyanuslara hükmetmeye hazırlanın.

Dört ayrı sınıfta gemi, sayısız güçlendirme ve stratejik olarak tasarlanmış haritalar sayesinde aksiyon asla bitmiyor ve her bir maç özgün bir deneyime dönüşüyor. World of Warships’te dümene geçen herkesi sayısız saatler boyu sürecek strateji, taktiğe dayalı oynanış ve nabız yükselten savaşlar bekliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!