-->
Nintendo Switch Duyuruldu!

Nintendo’nun yeni oyun konsolu netlik kazandı. Uzun süre Nintendo NX adıyla çıkacağı bilinen cihaz Nintendo Switch olarak duyuruldu. Uzun süredir Nintendo NX olarak bildinen cihaz, Nintendo Switch olarak resmiyet kazandı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan konsolu nihayet kendini gösterdi.     Nintendo Switch olarak bize sunulan cihazın ilk fragmanı aynı zamanda yeni konsol sistemi için […]

20.10.2016 | ulasufuk

Nintendo’nun yeni oyun konsolu netlik kazandı. Uzun süre Nintendo NX adıyla çıkacağı bilinen cihaz Nintendo Switch olarak duyuruldu.

Uzun süredir Nintendo NX olarak bildinen cihaz, Nintendo Switch olarak resmiyet kazandı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan konsolu nihayet kendini gösterdi.

 
nintendo-switch-duyuruldu1
 

Nintendo Switch olarak bize sunulan cihazın ilk fragmanı aynı zamanda yeni konsol sistemi için bir ön tanıtım oldu. Nintendo Wii’nin resmi tanıtım fragmanın 6 kat daha uzun olacağı söylenen fragmanın bu sözünü tutmuş olması sevindirici bir gelişme oldu.

 
nintendo-switch-duyuruldu2
 

Mart 2017’de satışa çıkacak olan Nintendo Switch, 9. nesil konsolları başlatacak cihaz olacak. Bunun dışında uzunca bir süredir dedikodu olan kartuş olayı da netlik kazandı. Nintendo’nun yeni Oyun konsolu Nintendo Switch kartuş sistemiyle oyunları çalıştıracak.
 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!