-->
Netmarble’ın Beklenen Mobil RPG Oyunu Stone Age Begins Geliyor!

Netmarble, sevimli dinozor karakterlerinin toplanıp büyütüldüğü mobil RPG oyunu Stone Age Begins’i, oyun severlerin beğenisine sunuyor. Netmarble’ın sıra tabanlı mobil RPG oyunu Stone Age Begins, dinozor karakterlerinin toplanıp geliştirilmesini konu alan çok sayıda eğlenceli içeriği oyuncularıyla buluşturuyor. Stone Age Begins’te yer alan yüksek kalitede ve 3 boyutlu grafiklerle yaratılmış karakterler, gerçekçi ve kendilerine özgü yetenekleriyle […]

04.10.2016 | ulasufuk

Netmarble, sevimli dinozor karakterlerinin toplanıp büyütüldüğü mobil RPG oyunu Stone Age Begins’i, oyun severlerin beğenisine sunuyor.

Netmarble’ın sıra tabanlı mobil RPG oyunu Stone Age Begins, dinozor karakterlerinin toplanıp geliştirilmesini konu alan çok sayıda eğlenceli içeriği oyuncularıyla buluşturuyor.

Stone Age Begins’te yer alan yüksek kalitede ve 3 boyutlu grafiklerle yaratılmış karakterler, gerçekçi ve kendilerine özgü yetenekleriyle dikkat çekiyor. Gerçek zamanlı takım, özel zindan ve lonca akını gibi oyuncular arasında hem rekabet yaratan hem de işbirliği gerektiren farklı içerikler, oyunu keyifli bir hale getiriyor.

Oyuna giriş yapan tüm oyunculara ulaştıkları seviyelere göre farklı ödüller dağıtacak olanStone Age Begins, 29 Haziran’da Kore’de yayınlanmasından sonra App Store’da yalnızca 8 saat, Google Play’de ise yalnızca 6 saat içerisinde en çok gelir getiren oyunlar listesinin zirvesine oturdu.

Netmarble Games Chief Marketing Officer (CMO) Seungwon Lee, “Stone Age Begins, evcil hayvanlarıyla iletişim kurmayı seven oyunculara duygusal açıdan hitap ediyor ve kendi yarattıkları karakterler üzerinden yaratıcılık sunuyor. Netmarble, tüm oyuncularının keyif alması adına kaliteli içerikleriyle hizmet etmeye devam ediyor”dedi.

Stone Age Begins Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

      Google Play Store:

http://buff.ac/4cOF

      App Store:

http://buff.ac/4cOG

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için Stone Age Begins’in resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz https://www.facebook.com/StoneAgeTR



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!