-->
Monster VR Deneyimini Doyasıya Yaşamak İsteyen Tüm Oyunseverleri Mağazasına Davet Ediyor

Monster Notebook’un Kadıköy ve Kıbrıs mağazaları özel tasarımlı sanal gerçeklik alanlarında VR teknolojisini denemek isteyen oyun tutkunlarını bekliyor 2005 yılından beri Türkiye’nin bir numaralı oyun bilgisayarı üreticisi olan Monster Notebook, oyunseverleri alışıldık oyun deneyiminin ötesine geçerek sanal gerçeklik teknolojisini ilk elden denemeye çağırıyor. Bu amaçla hem Kıbrıs hem de Kadıköy mağazalarında ziyaretçilerin sanal gerçeklik teknolojisini […]

04.10.2016 | ulasufuk

Monster Notebook’un Kadıköy ve Kıbrıs mağazaları özel tasarımlı sanal gerçeklik alanlarında VR teknolojisini denemek isteyen oyun tutkunlarını bekliyor

2005 yılından beri Türkiye’nin bir numaralı oyun bilgisayarı üreticisi olan Monster Notebook, oyunseverleri alışıldık oyun deneyiminin ötesine geçerek sanal gerçeklik teknolojisini ilk elden denemeye çağırıyor.

Bu amaçla hem Kıbrıs hem de Kadıköy mağazalarında ziyaretçilerin sanal gerçeklik teknolojisini bizzat deneyebilecekleri alanlar oluşturan Monster, kullanıcılara Monster VR Ready gaming notebook’ların üstün performansını test etme şansını sunuyor.

En iyi VR deneyimini yaşatacak biçimde tasarlanan bu deneme alanlarında HTC Vive VR setiyle birlikte en yeni nesil Intel® işlemcilerle ve NVIDIA® grafik kartlarıyla donatılmış yüksek performanslı oyun notebook’ları ziyaretçileri bekliyor.

Oyun tutkunları başta Tulpar T5 V8.1 15.6″ Gaming Laptop olmak üzere 6.Nesil Skylake Intel® Core™ i7 işlemcilere ve NVIDIA® GeForce® GTX 10 serisi grafik kartlarına sahip Monster Tulpar T7 V7.1.1 ve Monster Semruk S7 V4.1 gibi pek çok modeli Monster’ın Kıbrıs’taki mağazasında ve çok yakında Kadıköy’de açılacak yeni mağazasında bizzat görüp deneyebilecekler.

Hemen http://bit.ly/Monster-VR-Ready adresini ziyaret ederek Monster’ın VR Ready oyun laptop’ları hakkında detaylı bilgi edinebilir ve istediğiniz modeli farklı bileşenlerle kişiselleştirerek anında satın alabilirsiniz. Monster hakkındaki en güncel bilgileri almak ve kampanyalardan anında haberdar olmak için https://www.facebook.com/monsternotebook/adresindeki Facebook sayfasını takip etmeyi de unutmayın!



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.