-->
Bilkom ve Warner Bros İşbirliği “Batman-The Telltale” Serisi İle Devam Ediyor!

Bilkom, Warner Bros’un merakla beklenen yeni “Batman-The Telltale” serisini Türkiye’deki oyun severlerle buluşturuyor. Batman’in gizli kimliği milyarder işadamı Bruce Wayne’in geçmişi ve ailesinin hikayesi üzerine kurulu olan ve oyuncunun seçimlerine göre ilerleyen oyun serisi, toplam beş bölüm halinde yayınlanacak. Türkiye’nin “Dijital Yaşam Koç”u Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox […]

07.10.2016 | ulasufuk

Bilkom, Warner Bros’un merakla beklenen yeni “Batman-The Telltale” serisini Türkiye’deki oyun severlerle buluşturuyor. Batman’in gizli kimliği milyarder işadamı Bruce Wayne’in geçmişi ve ailesinin hikayesi üzerine kurulu olan ve oyuncunun seçimlerine göre ilerleyen oyun serisi, toplam beş bölüm halinde yayınlanacak.

Türkiye’nin “Dijital Yaşam Koç”u Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında satışa sunulacak olan yeni “Batman – The Telltale” serisi, klasik “Batman” hikayesinin ilginç bir uyarlaması olacak.

Bruce Wayne’nin esrarengiz kimliğini keşfedin!

Alışıldık “Batman” hikayesinden ziyade, “Batman”in gizli kimliği; hayırsever milyarder sanayici Bruce Wayne ve ailesi üzerine kurulu olan oyun toplam beş bölümden oluşuyor.

Batman The Telltale Serisini Season Pass fırsatı ile yakalayın!

Ekim Ayında Bilkom tarafından oyunseverlerle buluşturulacak “Batman The Telltale Season Pass” sayesinde oyunseverler,Ağustos ve Eylül aylarında yayınlanan “Realm of Shadows” ve “Children of Arkham” bölümleri dışında; önümüzdeki aylarda yayınlanacak “New World Order”, “Guardian of Gotham” ve “City of Lights” bölümleri de Bilkom güvencesi ile ekstra bir bedel ödemeden sahip olacaklar

Büyük bir trajediden kahramanlığa uzanan destansı bir hikaye!

Henüz çocukken ailesinin bir soygun sırasında öldürülmesine şahit olan Bruce Wayne ile başlayan hikaye; Wayne’in unutamadığı anılar ve yaşadığı kabuslar sebebiyle suça, masum insanların öldürülmesine karşı savaşmasına karar vermesiyle başlıyor. Wayne’nin diğer süper kahramanlar gibi süper güçleri yok ama teknolojik donanımı, üstün zekası, dedektiflik konusundaki eşsiz yetenekleri ile “Batman” olarak suçluların en büyük korkusu haline geliyor.

Gotham City’nin kaderi sizin ellerinizde!

Oyundaki aksiyon dolu savaş sahneleri ile karşı karşıya kalan oyuncu, diyalog tercihleri ile “Batman”in tepkilerini yönlendirebiliyor; oyunun senaryosu, oyuncu tarafından yapılan seçimlerle ilerliyor.

Müthiş yakın dövüş motoru ile aksiyonun keyfini yaşayın!

Hızlı ve iyi refleksler isteyen, muazzam yakın dövüş mekaniği ile çizgi roman sayfaları içinde geçen heyecanlı bir aksiyonda yer alma hissini sonuna kadar yaşatan oyunun her bir bölümü 4-5 saat, toplamda ise 20 saata kadar bir oynanış süresi sunuyor.

Çizgi roman atmosferi ile en gerçek “Batman” serisi!

“Batman – The Telltale” serisi; sürükleyici ve akıcı hikayesi, aksiyon içeriği, dedektif modu ve çizgi romansı atmosferi ile oyunseverlere inanılmaz bir deneyim yaşatıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!