-->
Samsung, Galaxy Note7 Değişim Programı’nı Türkiye’de Başlatıyor

Galaxy Note7 değişim programının yanı sıra Samsung, kullanıcı güvenliğini garanti edecek yeni önlemleri de duyurdu Samsung Electronics, Galaxy Note7 kullanıcılarının mevcut cihazlarını yeni seri ile değiştirebilecekleri Değişim Programı’nı başlatma kararı aldı. İlk seri Galaxy Note7’lerin pilinde çıkan bir sorun nedeniyle, 2 Eylül tarihinden itibaren Galaxy Note 7’lerin satış ve dağıtımı durdurulmuş ve ardından Değişim Programı […]

21.09.2016 | ulasufuk

Galaxy Note7 değişim programının yanı sıra Samsung, kullanıcı güvenliğini garanti edecek yeni önlemleri de duyurdu

Samsung Electronics, Galaxy Note7 kullanıcılarının mevcut cihazlarını yeni seri ile değiştirebilecekleri Değişim Programı’nı başlatma kararı aldı.

İlk seri Galaxy Note7’lerin pilinde çıkan bir sorun nedeniyle, 2 Eylül tarihinden itibaren Galaxy Note 7’lerin satış ve dağıtımı durdurulmuş ve ardından Değişim Programı başlatılacağının bilgisi kullanıcılar ile paylaşılmıştı.

Konu ile ilgili Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, şunları söyledi:

“Kullanıcılarımızın güvenliği bizim için en önemli önceliktir. Bu nedenle tüm kullanıcılarımızın hemen Galaxy Note 7 Değişim Programı’na katılmalarını talep ediyoruz. Yeni seri cihazlar ile kullanıcılarımız en yüksek kalitede akıllı telefon deneyiminden faydalanacaklar. Ekim ortasından itibaren, yeni seri Galaxy Note7’lerin raflardaki yerini almasıyla daha çok tüketici bu kaliteli deneyimi yaşayabilecek. Değerli kullanıcılarımıza anlayışları ve sabırları için içtenlikle teşekkür ediyoruz.”

Samsung yeni seri cihazların üretim ve kalite kontrolü süreçlerini en yüksek standartlarda gerçekleştirdi. Bu nedenle, yeni seri Galaxy Note 7’lerde aynı sorunun yaşanmayacağı konusunda güvence veriyoruz. Tüm Galaxy Note7 kullanıcılarının 444 77 11 nolu Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak Değişim Programına katılmaları gerekmektedir.

Samsung kullanıcı güvenliğini göz önünde bulundurarak, çok az sayıda bildirilmiş vaka olmasına rağmen, Değişim Programı’nı başlatma kararı almıştır. Samsung, bu programa ek olarak yeni önlemler duyurdu.

  • Pil şarj sınırlandırmasıyla ilgili yazılımın güncellemesi: Samsung, 25 Eylül itibariyle Türkiye’deki eski seri cihazlara bir yazılım güncellemesi iletecek. Bu yazılım, pil dolum limitini %60’la sınırlandıracak. Samsung, cihazın tam kapasite şarj olmasını aktif olarak sınırlandırarak, vakâların meydana gelme riskini azaltmayı amaçlıyor. Buna ek olarak bu yazılım ile, kullanıcılar cihazı her kapatıp açtığında kendilerini Değişim Programı’na katılmaya davet eden bir uyarı mesajı ile karşılaşacaklar.
  • Galaxy Note7 IMEI ve/veya seri numarası kontrolü: Galaxy Note7 kullanıcıları, cihazlarının güvenli olup olmadığını önümüzdeki günlerde hazır olacakhttp://www.samsung.com/tr/note7duyuru/ adresine IMEI numarasını* girerek kontrol edebilirler.

Yeni seri Galaxy Note7’lerin kutusunda yer alan ve IMEI numarası bulunan etiketin üzerinde, cihazın yeni seriye ait olduğunu işaret eden bir siyah kare yer alacaktır.

Yeni seri Galaxy Note 7’nin pil sorunundan etkilenmediğini göstermek amacıyla eski seriye kıyasla yapılan bir diğer değişiklik ise cihaz bildirim çubuğundaki pil simgesinin ‘yeşil’ renk ile renklendirilmiş olmasıdır.

Yeni Galaxy Note7 Değişim Programı hakkında daha detaylı bilgi içinhttp://www.samsung.com/tr/note7duyuru/ adresini kullanabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!