-->
Netmarble’ın Sıra Tabanlı RPG’si Stone Age Begins Için Ön-Kayıtlar Başladı

Sevimli, dost canlısı dinozor karakterlerinin toplanıp büyütülebileceği mobil sıra tabanlı RPG Stone Age Begins için ön kayıt etkinliği başladı. Ön-kayıt etkinliğine katılacak oyuncuları sürpriz hediyelerin beklediği Stone Age Begins, oyun bilgileri ve tanıtım videolarının olduğu dopdolu internet sitesi üzerinden macera dolu dünyasına oyuncularını bekliyor. Netmarble Games(“Netmarble”), bugün sıra tabanlı RPG’si Stone Age Begins’in resmi internet […]

06.09.2016 | ulasufuk

Sevimli, dost canlısı dinozor karakterlerinin toplanıp büyütülebileceği mobil sıra tabanlı RPG Stone Age Begins için ön kayıt etkinliği başladı.

Ön-kayıt etkinliğine katılacak oyuncuları sürpriz hediyelerin beklediği Stone Age Begins, oyun bilgileri ve tanıtım videolarının olduğu dopdolu internet sitesi üzerinden macera dolu dünyasına oyuncularını bekliyor.

Netmarble Games(“Netmarble”), bugün sıra tabanlı RPG’si Stone Age Begins’in resmi internet sitesini (http://stoneage.netmarble.com/) açtığını ve ön-kayıtlara başladığını açıkladı. Stone Age Begins, sevimli dinozor karakterlerini toplayıp yetiştirme keyfi ile birlikte sıra tabanlı RPGlerin stratejik yönünü bir araya getiriyor. Yüksek kaliteli 3B modellere ve eşsiz yeteneklere sahip karakterler, Netmarble’ın her zamanki keyif dolu oyun yapısı ile oyunculara harika bir deneyim vaat ediyor.

Stone Age Begins, gerçek zamanlı ekiplerden özel zindanlara hatta lonca akınlarına kadar işbirliği ve rekabetin tadını ayrı ayrı yaşatan çeşitli içeriklere de sahip.

Kore’de yayınlandığı 29 Haziran’da 8 saat içinde En Yüksek Ciro Yapan Oyunlar listesine girmeyi başaran Stone Age Begins, halen yerel oyuncular arasında en popüler oyunlardan biri olmaya devam ediyor.

Stone Age Begins’in bugün açılan resmi internet sitesinde ((http://stoneage.netmarble.com/) Arena, Fetih, Yakalama ve Akın bölümleri ile ilgili aksiyon dolu tanıtım klipleri yayınlandı. Ayrıca, aynı site üzerinden ön-kayıt etkinliğine katılan tüm oyunculara Netmarble tarafından 300 oyun içi kristal hediye edilecek.

Netmarble Games Pazarlama Kurulu Başkanı Seungwon Lee, “Stone Age Begins, her yaştan ve her ülkeden oyuncuların aşina olduğu dinozor karakterlere sahip. Endüstrinin en son trendlerine uygun bir oyun olan Stone Age Begins’in Kore deneyimi ve başarısı baz alınarak dünya çapındaki oyunculara keyifli zamanlar geçirtecek bir oyun hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.’’ dedi.

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!