-->
Mount&Blade: Warband PlayStation4 ve Xbox One ve Platformlarında!

PlayStation ve Xbox platformlarına kutulu olarak çıkan ilk Türk oyunu Mount&Blade Warband bugün itibariyle oyuncularla buluşuyor. ürk oyun sektörünün öncü stüdyosu TaleWorlds Entertainment bugün yaptığı bir açıklamayla milyonları peşinden sürükleyen Mount&Blade: Warband’in PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına çıktığını duyurdu. Oyun dünyasının en prestijli dergilerinden PC Gamer’ın “Tüm Zamanların En İyi 100 Oyun” listesinde yer almayı […]

16.09.2016 | ulasufuk

PlayStation ve Xbox platformlarına kutulu olarak çıkan ilk Türk oyunu Mount&Blade Warband bugün itibariyle oyuncularla buluşuyor.

ürk oyun sektörünün öncü stüdyosu TaleWorlds Entertainment bugün yaptığı bir açıklamayla milyonları peşinden sürükleyen Mount&Blade: Warband’in PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına çıktığını duyurdu.

Oyun dünyasının en prestijli dergilerinden PC Gamer’ın “Tüm Zamanların En İyi 100 Oyun” listesinde yer almayı başarmış tek Türk oyunu olan Mount&Blade: Warband’in PC versiyonu, dünya çapında 210 ülkede 6 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Yüksek ihracat değeri olan ve bu anlamda birçok ödül sahibi olan Mount&Blade: Warband, aynı başarıyı konsol sürümlerinde de sürdürmeyi hedefliyor.

Oyunun konsol sürümünün çıkmasını görkemli bir lansmanla kutlamaya hazırlanan TaleWorlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin, konuyla ilgili olarak, “Türkiye’nin uluslararası oyun piyasasında gururu olmayı başarmış Mount&Blade: Warband ile bir ilke daha imza atıyor ve konsol sürümünü bugün itibariyle sizlerle buluşturarak ülkemizin PlayStation ve Xbox’a kutulu olarak çıkan ilk konsol oyununu piyasaya sunmuş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Ankara’da bir lansman gerçekleştiriyor ve oyunu basına tanıtıyor olacağız. Geliştiricilerimizle birlikte Mount&Blade severlere konsollarda da son derece keyifli bir deneyim sunabilmek için gece gündüz çalıştık ve oldukça heyecanlıyız,” şeklinde konuştu.

Bugüne dek Türkiye’de geliştirilen tüm PC oyunları içinde en yüksek satış rakamına sahip olan Mount & Blade: Warband, ülkemizden PlayStation® ve Xbox konsollarına kutulu olarak çıkan ilk oyun olma özelliğine sahip. Oyunun konsol sürümü oyuncuları 32 kişiye kadar destekleyen çok oyunculu orta çağ savaşlarının heyecanına çağırırken, geliştirilmiş görsel efektler, iyileştirilmiş doku detayları ve sesli komut sistemi ile de göz dolduruyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!