-->
HITMAN™ – Episode 5: Colorado Bugün Yayınlandı

HITMAN Season One’ın sondan bir önceki bölümü olan “Freedom Fighters” görevi hafife alınacak bir görev değil. Agent 47 askeri eğitim kampına dönüştürülmüş bir Kolorado çiftliğine sızmak zorunda. Oyuncular dört hedefin yerini tespit edip öldürmek için heyecan dolu bir sızma göreviyle karşı karşıya olacaklar. “Bu, önceki bölümlerdeki olayların gerçekten de anlam kazanmaya başladığı bir bölüm olacak. […]

27.09.2016 | ulasufuk

HITMAN Season One’ın sondan bir önceki bölümü olan “Freedom Fighters” görevi hafife alınacak bir görev değil. Agent 47 askeri eğitim kampına dönüştürülmüş bir Kolorado çiftliğine sızmak zorunda.

Oyuncular dört hedefin yerini tespit edip öldürmek için heyecan dolu bir sızma göreviyle karşı karşıya olacaklar.

“Bu, önceki bölümlerdeki olayların gerçekten de anlam kazanmaya başladığı bir bölüm olacak. Bölüm 5’te hikaye ön plana çıkıyor ve bugüne kadar olanlar ve hikayenin nereye gittiğine dair net bir fikir sahibi olmanızı sağlıyor”, diyorHITMAN’in baş yazarı Michael Vogt. “Umuyoruz ki oyuncular internette hikayeyi pek fazla açık etmezler, ama bir yandan da bu bölümde meydana gelen olaylara verecekleri tepkiyi duymak için de sabırsızlanıyorum. Bu bölüm heyecanlı ve tatmin edici bir sezon finaline giden yolu döşeyecek.” 

Yepyeni fırsatlar ve kılık değiştirmeler ve yeni ekipman, silah ve eşya açan 70 farklı mücadele ile dolu olan Episode 5: Colorado, sezon heyecan dolu finaline yaklaşırken oyunculara hikayeyle ilgili çok önemli bilgiler verecek.

HITMAN Mart ayında Giriş ve Paris bölümüyle başlamış, Nisan’da Episode 2: Sapienza, Mayıs’ta Episode 3: Marakeş ile devam etmişti, Temmuz’da Yaz Bonus Bölümü yayınlanmıştı, Ağustos’ta Episode 4: Bangkok ve Eylül’de ise Episode 5: Colorado yayınlandı. Japonya’daki sezon finali 2016’nın sonlarında yayınlanacak.

HITMAN PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için satışta.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!