-->
Heyecan ile beklenen, FIFA 17 Voidu’da

Dünya’nın en çok sevilen futbol oyunu olan FIFA 17, cazip fiyat avantajıyla Voidu’daki yerini aldı En yeni oyunları kullanıcılarına en cazip fiyatlarla kullanıcılarına sunan Voidu bu kez de FIFA 17’yi 132 TL’ye dünya ile aynı anda Türkiye’deki oyun severlerle buluşturuyor. Gerek teknik gerek görsel olarak her sene gelişimini sürdürerek futbol oyunlarından hoşlanan oyuncuların bir numaralı […]

29.09.2016 | ulasufuk

Dünya’nın en çok sevilen futbol oyunu olan FIFA 17, cazip fiyat avantajıyla Voidu’daki yerini aldı

En yeni oyunları kullanıcılarına en cazip fiyatlarla kullanıcılarına sunan Voidu bu kez de FIFA 17’yi 132 TL’ye dünya ile aynı anda Türkiye’deki oyun severlerle buluşturuyor.

Gerek teknik gerek görsel olarak her sene gelişimini sürdürerek futbol oyunlarından hoşlanan oyuncuların bir numaralı tercihi olmayı başaran FIFA serisi, son oyunuyla futbol kategorisinin seviyesini bir kademe daha yükseltti. Aralarında Türkiye Süper Toto Süper Lig’in de olduğu pek çok bilinen ve ligin de yer aldığı FIFA 17’de 650’den fazla takım bulunuyor. Ayrıca FIFA 2017’de bir önceki oyundaki gibi kadınlar futbol ligi’de mevcut olacak. Tüm bu takımlarla 50’si gerçek stadyumlardan modellenmiş 70’den fazla farklı stadyumda heyecan ve çekişme dolu maçlar yapabileceğiz.

FIFA 17 pek çok teknik yenilik de barındırıyor. Oyunda kullanılan yeni Frostbite grafik motoru daha gerçekçi grafikler, mekanikler ve oynanış sağlıyor. FIFA 17’de artık penaltı, köşe vuruşu ve serbest vuruşları yaparken futbolcu üzerinde tam kontrole sahip olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. FIFA serisinde ilk defa FIFA 17’ye eklenen Journey (Yoluculuk) isimli hikaye modu ile Alex Hunter karakterinin bir yıldız olma yolundaki hikayesini oynayacaksınız.

Türkiye’deki oyun severlerin dijital mağazası Voidu birçok oyun gibi FIFA 17’yi da tüm dünyayla aynı anda ve kullanıcılarını sevindirecek bir fiyatla sunuyor. Hemen https://goo.gl/2L9uQO adresini ziyaret ederek FIFA 17’ye 132 TL’ye sahip olabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!