-->
Ea Access Ve Origin Access Fifa 17’yi İlk Sen Oyna

EA SPORTS™ FIFA 17 29 Eylül’de çıkıyor, fakat Xbox One’daki EA Access* ve PC’deki Origin Access üyeleri, FIFA 17‘yi yayınlanmadan önce 10 saate kadar oynayabilecekler. Üyeler kısa süreli Kadro Kurma Görevlerini tamamlayarak özel EA Access ve Origin Access FUT formalarını elde edebilirler. Bu görevler yalnızca İlk Sen Oyna Deneme Sürümü boyunca tamamlanabilecek. Görevi tamamlayın, FIFA […]

23.09.2016 | ulasufuk

EA SPORTS FIFA 17 29 Eylül’de çıkıyor, fakat Xbox One’daki EA Access* ve PC’deki Origin Access üyeleri, FIFA 17‘yi yayınlanmadan önce 10 saate kadar oynayabilecekler.

Üyeler kısa süreli Kadro Kurma Görevlerini tamamlayarak özel EA Access ve Origin Access FUT formalarını elde edebilirler. Bu görevler yalnızca İlk Sen Oyna Deneme Sürümü boyunca tamamlanabilecek. Görevi tamamlayın, FIFA 17‘yi satın alırsanız ödülünüz taşınsın. FIFA 17 İlk Sen Oyna Deneme Sürümü hakkında daha fazla bilgi için: easports.com/fifa/access

FIFA 17‘deki gerçekçi deneyimi izleyin: İz Bırakın.

Xbox One ve PC’deki Frostbite™** altyapılı FIFA 17, gerçek hayata uygun, özgün bir hikaye sunuyor, oyuncuları yeni futbol dünyalarına götürüyor ve oyun severleri derinlikli ve duygusal karakterlerle tanıştırıyor. EA Access ve Origin Access üyeleri, Frostbite’ın gücünü yepyeni sinematik mod Yolculuk**’ta herkesten önce deneyimleme şansı yakalayacaklar. FIFA 17, komple yenilenen Fizik Özellikleri, Baştan Yazılan Duran Toplar, Yeni Atak Yapma Teknikleri ve yepyeni Aktif Zeka Sistemi gibi değişen oyun mekanikleriyle oyun severlerin sahada her ana hakim olmasını sağlıyor. FIFA 17‘de Türkiye Süper Lig’deki tüm takımlar yer alıyor. Oyun, Xbox One, PlayStation 4 ve PC sürümlerinde Türkçe metin çevirisine sahip.

EA Access ve Origin Access üyeleri, EA oyunlarını yayınlanmadan önce kısa süreliğine oynamalarının ve dijital alışverişlerde %10 indirim kazanmalarının yanı sıra, Need for Speed™,Battlefield 4™ ve Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 gibi oyunların yer aldığı büyüyen bir koleksiyon olan The Vault’u açarak istedikleri kadar oynayabilecekler.

Daha fazla bilgi ve The Vault’taki oyunların tam listesi için http://www.ea.com/eaaccess/ vehttps://www.origin.com/store/browse/vault-games adreslerini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!