-->
Dünyanın En Güçlü Oyun Bilgisayarı Lenovo Y900 Karşınızda!

Dünyanın en güçlü dizüstü oyun bilgisayarı Lenovo Y900, 6. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi, 64GB belleği, 17,3 Full HD ekranı, alttan aydınlatmalı klavyesi ve termal soğutma özelliği ile tam bir oyun canavarı. Üstelik turbo boost özelliğiyle tek tuşla hızınızı en üst seviyeye taşıyıp, rakiplerinizi kolaylıkla devirebilirsiniz. Dünyanın PC lideri Lenovo yüksek performans odaklı Y Serisi’ne […]

27.09.2016 | ulasufuk

Dünyanın en güçlü dizüstü oyun bilgisayarı Lenovo Y900, 6. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi, 64GB belleği, 17,3 Full HD ekranı, alttan aydınlatmalı klavyesi

ve termal soğutma özelliği ile tam bir oyun canavarı. Üstelik turbo boost özelliğiyle tek tuşla hızınızı en üst seviyeye taşıyıp, rakiplerinizi kolaylıkla devirebilirsiniz.

Dünyanın PC lideri Lenovo yüksek performans odaklı Y Serisi’ne güçlü bir oyuncu daha ekledi. Overclock edilebilen 6. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi, 64 GB belleği, 256GB SSD ve 1 TB HDD depolama çözümleri ile Lenovo Y900 oyun tutkunlarına üstün bir performans sunuyor. Tek tuşlu turbo boost özelliği ile işlemciyi overclock ederek anında performansı artırabilme olanağı sağlayan bu güçlü bilgisayar sayesinde oyunlarda tüm rakiplerinize meydan okuyacaksınız.

Lenovo Y900, Dolby® Home Theater™ sertifikalı JBL® hoparlör ve derin bas hoparlör desteği ile kullanıcılarına çok yönlü bir ses deneyimi yaşatırken, en net ve berrak seslerle oyun keyfinizi artırıyor. Üstelik optimize edilmiş termal soğutma sistemi sayesinde ekrandaki bol aksiyon karşısında bile bilgisayarınız ısınmayacak. Lenovo Y900’ün siyah üzerine renkli alttan aydınlatmalı mekanik klavyesi, değiştirilebilir WASD tuşları ve özelleştirilebilir çok renkli aydınlatma ayarlarıyla, karanlıkta bile oyunları konforlu bir şekilde oynayabilmenize olanak tanıyor.

Windows 10 Home ile donatılmış, NVIDIA GeForce GTX 980M ekran kartı, 17,3″ Full HD ekranı ve yansıma önleyici Düz Geçiş teknolojisi sayesinde gerçek canlı renk deneyimi ve 180°’ye varan geniş izleme açısı sunan Lenovo Y900 dizüstü bilgisayar ile dilediğiniz yerde en zorlu mücadelelere girebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz