-->
World of Tanks Blitz ile Olimpik Yarışlar Başlıyor

2016 olimpiyatlarından esinlenmiş görevlere hazır mısınız? Bu yıl atletizm ve spor dünyasının en önemli ve prestijli organizasyonu sadece Rio ile sınırlı kalmayacak! 5 Ağustos, 21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek “Blitz Oyunları” ile World of Tanks Blitz heyecanı dünyayı sararak olimpik boyutlara taşınıyor. Bu etkinliğe katılanlar oyun içi tank sürme becerilerini göstermek ve altın madalyayı kapmak […]

04.08.2016 | ulasufuk

2016 olimpiyatlarından esinlenmiş görevlere hazır mısınız?

Bu yıl atletizm ve spor dünyasının en önemli ve prestijli organizasyonu sadece Rio ile sınırlı kalmayacak! 5 Ağustos, 21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek “Blitz Oyunları” ile World of Tanks Blitz heyecanı dünyayı sararak olimpik boyutlara taşınıyor. Bu etkinliğe katılanlar oyun içi tank sürme becerilerini göstermek ve altın madalyayı kapmak için mücadele verecekler.

 
Orta tanklarda sizden iyisi yok mu? Takım çalışması dendiğinde akla gelen ilk isim misiniz? Yarışma dendiğinde geceyi gündüze katmayıp mutlaka birinciliğe oynayanlardan mısınız? Bu oyunlarda herkesin becerilerini sergileyeceği bir alan mutlaka var. Oyuncular Medium Tankwondo ile rakiplerini devirmeye çalışacak, TD Archery etkinliğinde hedefi on ikiden vurmakta üstüne olmadığını kanıtlayacaklar. Heavy Weightlifting’de ise düşmanlarına kafa göz girişiyor olacaklar.

 
Oyuncular diledikleri araca atlayıp arkadaşlarıyla grup görevlerini gerçekleştirecek ve her başarıyla biraz daha dolan toplamda 6 ilerleme çubuğunu tamamlamaya uğraşacaklar. Bu çubukların her biri ayrı oyun içi yetenekleri temsil ediyor ve en sağlam ödülleri kapabilmek için farklı alanlarda yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Ödülleri kazanmaya başlamak için en az 50 savaşa girmek gerekmekte.

 
Oyunlar esnasında gelecek görevleri tamamlayarak bu etkinliğe özel “Daha Hızlı, Daha İleri, Daha Güçlü” kamuflajına sahip olabilirsiniz. Bu kamuflaj için belirli bir araç ya da seviyeye ihtiyacınız yok. Görevi hangi araçla tamamladıysanız kamuflaj ona gelecek.
Haydi tankçılar. Yeteneklerinizi dosta düşmana ispat etme ve altın madalyayı göğüsleme vakti geldi!



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz