-->
Pokemon Go Fırtınası Eserken Yandex En Çok Aranan Pokemonları Açıkladı

on dönemin fenomen mobil oyun Pokemon Go ile birlikte internetteki Pokemon aramalarında yoğun artış yaşandı. Yandex, Pokemon aramalarını analiz ederek son dönemde en çok aranan Pokemon’ları açıkladı. Pokemon denince akla ilk gelen isimlerden olan Pikachu ilk sırada yer alırken, ikinci en çok aranan Pokemon Charizard oldu. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de fırtınalar estiren son dönemin […]

11.08.2016 | ulasufuk

on dönemin fenomen mobil oyun Pokemon Go ile birlikte internetteki Pokemon aramalarında yoğun artış yaşandı.

Yandex, Pokemon aramalarını analiz ederek son dönemde en çok aranan Pokemon’ları açıkladı. Pokemon denince akla ilk gelen isimlerden olan Pikachu ilk sırada yer alırken, ikinci en çok aranan Pokemon Charizard oldu.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de fırtınalar estiren son dönemin fenomen mobil oyunu Pokemon Go, internette aranma rekorları kırıyor. Pokemon Go’nun nasıl indirilip oynanacağını ve oyunda yer alan çok sayıdaki Pokemon karakterini merak edenler, bu artışın yaşanmasına neden oldu. Yandex’in ortaya koyduğu analiz kapsamında Türkiye’de en çok aranan Pokemonlar da belli oldu. Pokemon dendiğinde akla ilk gelen isim olan Pikachu’nun birinci olduğu listede, Pokemon Go oyuncularının yakından tanıdığı Charizard ikinci, Dragonite ise üçüncü oldu.

Yapılan araştırmada Snorlax en çok aranan dördüncü Pokemon olurken, onu Vaporeon ve Golem takip etti. Pokemon Go’nun en çok aranan diğer Pokemon’ları ise sırasıyla Lapras, Magmar, Blastoise ve Aerodactyl oldu.

En Çok Aranan Pokemon’lar

    1-Pikachu2-Charizard3-Dragonite4-Snorlax5-Vaporeon6-Golem7-Lapras8-Magmar9-Blastoise 10-Aerodactyl

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz