-->
MSI’dan Yeni B150M ve H110M Grenade Anakartlar

Oyun donanımlarında dünya lideri MSI, bütçe dostu mATX GAMING anakartlarına iki yeni model eklediğini duyurdu: B150M GRENADE & H110M GRENADE. Audio Boost, GAMING LAN, Turbo M.2 (max.32 Gb/s Gen3 x4 – B150 üzerinde) ve USB 3.1 Gen1 Type-C gibi birçok özellik ve oyun deneyiminizi geliştirecek seçeneklerle bu yeni micro-ATX anakartlar, ufak boyutlu, güçlü ve bütçesine […]

03.08.2016 | ulasufuk

Oyun donanımlarında dünya lideri MSI, bütçe dostu mATX GAMING anakartlarına iki yeni model eklediğini duyurdu: B150M GRENADE & H110M GRENADE.

Audio Boost, GAMING LAN, Turbo M.2 (max.32 Gb/s Gen3 x4 – B150 üzerinde) ve USB 3.1 Gen1 Type-C gibi birçok özellik ve oyun deneyiminizi geliştirecek seçeneklerle bu yeni micro-ATX anakartlar, ufak boyutlu, güçlü ve bütçesine uygun bir anakart arayan oyun meraklılarına hitap ediyor.

GRENADE

Yeni GRENADE anakartlar, arka kısımda bulunan kırmızı LED ışıkla GAMING ruhunu yansıtıyor. Detaylara verilen önemle GRENADE anakartlar yalnızca teknik özellikler ve yenilikleri ile değil, oyun için özel olarak tasarlanan yetenekleri de bütçe dostu bir fiyatla sunabilmeleri ile de öne çıkıyor.

Turbo M.2 İLE HARİKA BİR SSD PERFORMANSI

MSI® GAMING anakartlarla yılıdırım hızında açılan bir sisteme, oyun ve uygulamaların göz açıp kapayıncaya kadar yüklenmesine şahit olacaksınız. MSI, Turbo M.2 sayesinde yeni nesil yüksek hızlı depolama çözümlerine destek veriyor. Turbo M.2 PCI Express 3.0 x4 arayüzü üzerinden 32 Gb/sn’ye varan transfer hızları ile geleneksel SATA 3.0 çözümlerinden 5 kat daha yüksek performans sunuyor. M.2 yuvasına takılan Turbo U.2 Host kart ile yeni anakartınız aynı zamanda Intel® 750 serisi gibi en yeni ve en hızlı SSD’lerle de NVMe desteği sayesinde en yüksek performansı sunuyor.

USB 3.1 Gen1 Type-C İLE DAHA KULLANIŞLI BİR USB BAĞLANTISI

En sevdiğiniz filmleri, müzikleri ve oyun dosyalarını USB 3.1 Gen1 üzerinden 5Gb/sn’ye varan hızlarda kopyalayın. Yeni Type-C seçeneği, USB 3.1 Gen1 arayüzünün tüm avantajlarını Type-C konnektörünün rahatlığı ile birlikte sunuyor. Ters çevrilebilen bu arayüz tasarımı sayesinde tüm USB cihazlarınızı zahmetsizce ve ters takma riski olmadan bağlayabileceksiniz.

DDR4 Boost

Bellek devrelerini diğer bileşenlerden tam olarak izole eden DDR4 Boost teknolojisi, mümkün olan en saf bellek sinyalini ileterek maksimum performans ve kararlılık sağlıyor.

MSI GAMING LAN & LAN Protect

Gecikmesiz en iyi online oyun deneyimini garantilemek için özenle seçilmiş bileşenler kullanan MSI® GAMING LAN ile savaş alanında rakiplerinizi ezip geçin! Optimize trafik önceliği ve düşük gecikme değerleri ile MSI GAMING LAN Manager , oyuncular için gecikmeye duyarlı oyun verilerini sınıflandırıp öncelik verir. LED aydınlatmalı LAN konnektörü ise 15KV akım koruma özelliğine sahiptir.

Audio Boost

İzole ses devreleri ve yüksek kaliteli ses kapasitörleri ile oyuncular için en iyi ses çözümü. MSI AUDIO BOOST kulaklarınızı stüdyo kalitesi ile ödüllendirecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!