-->
Wolfteam’de Temmuz Ayina Özel Etkinlik

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, Temmuz ayı boyunca Salı ve Cuma günleri gerçekleşecek etkinliğiyle, Wolfteam severleri oyun görevlilerine karşı meydan okumaya davet ediyor 20 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam yeni etkinliğinde, Wolfteam severlere oyun içerisindeki görevlilere meydan okuma imkanı sunuyor. Temmuz ayı boyunca Salı ve Cuma […]

08.07.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, Temmuz ayı boyunca Salı ve Cuma günleri gerçekleşecek etkinliğiyle, Wolfteam severleri oyun görevlilerine karşı meydan okumaya davet ediyor

20 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam yeni etkinliğinde, Wolfteam severlere oyun içerisindeki görevlilere meydan okuma imkanı sunuyor. Temmuz ayı boyunca Salı ve Cuma günleri gerçekleştirilecek etkinlik ile Wolfteam kazanan oyunculara hediyeler dağıtıyor.

Wolfteam, oyunculara görevliler ile yarışma şansı tanıdığı etkinlikte takipçileri için farklı bir maceranın kapılarını aralıyor. Heyecanlı bir Temmuz ayı geçirecek olan Wolfteam oyuncuları, etkinlik kapsamında kazandıkları oyunların karşılığında 7 günlük HKE417 Ultimate Black, 7 günlük ZIGANA, 7 Günlük SZ-550 Kurt, 7 Günlük AS-BAL SCF, 7 Günlük Hologram Bombası isimli hediyelerden birinin sahibi oluyor.

MMOFPS oyuncularının vazgeçilmez oyunu Wolfteam, özel etkinliği ile eğlence ve rekabetin dozunu arttırıyor.

Wolfteam Etkinliği ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için http://joy.ac/4gJiadresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.