-->
KONAMI Gamescom 2016’da Yu-Gi-Oh! TCG ve PES 2017’nin Olacağını Duyurdu

Yu-Gi-Oh! ve Gamescom 2014 & 2015’in ‘En İyi Spor Oyunu’ Köln’e Geliyor Konami Digital Entertainment B.V. bu yılki gamescom’da yer alacak önemli oyunlarını duyurdu; yayıncı Köln’deki etkinlikte Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME ile merakla beklenen PES 2017’yi gösterecek. Almanya’nın Köln şehrindeki Koelnmesse GmbH Fuar Merkezinde kapılarını 17 Ağustos Çarşamba günü basına ve 18 Ağustos Perşembe günü […]

15.07.2016 | ulasufuk

Yu-Gi-Oh! ve Gamescom 2014 & 2015’in ‘En İyi Spor Oyunu’ Köln’e Geliyor

Konami Digital Entertainment B.V. bu yılki gamescom’da yer alacak önemli oyunlarını duyurdu; yayıncı Köln’deki etkinlikte Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME ile merakla beklenen PES 2017’yi gösterecek.

Almanya’nın Köln şehrindeki Koelnmesse GmbH Fuar Merkezinde kapılarını 17 Ağustos Çarşamba günü basına ve 18 Ağustos Perşembe günü oyunculara açacak olan fuarda KONAMI oyunculara ve sektöre yön veren isimlere KONAMI’nin portföyündeki en iyi oyunlardan bazılarına erişim sunacak.

KONAMI hem kapsamlı Yu-Gi-Oh! oyunlarını gösterecek, hem de PES 2017’nin oyuncularla buluşacağı dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

KONAMI’nin Yu-Gi-Oh! standı Hall 5.2 / A030 / B031’de

KONAMI’nin PES 2017 standı ise Hall 8.1 / B021’de kurulacak

İş ortakları ve basın için standlar ise Hall 4.2 / A010 / B011’de yer alacak                                            

Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME 25 milyarı aşan satış rakamıyla dünyanın en çok satan kart oyunudur. Bu strateji oyununda oyuncular Yapı Desteleri ve Güçlendirici Paketlerden topladıkları kartlarla Desteler oluşturmaktadır. İki oyuncu güçlü Yaratıkları, sihirli Büyüleri ve şaşırtıcı Tuzakları temsil eden kartları kullanarak düello yaparlar. İyi tasarlanmış Desteler, güçlü yaratıklar, sağlam bir strateji ve iyi talih Yu-Gi-Oh! TCG’de zaferi de beraberinde getirir. Konami Digital Entertainment B.V. Yu-Gi-Oh! TCG’nin Avrupa ve Okyanusya’daki yegane lisansörü ve hak sahibidir.

PES 2017’nin temelinde ‘Kontrol Gerçekçiliği’ sloganı bulunuyor ve bu da PES’i başarılı yapan en önemli şeyden, yani arkadaşlarınızla keyifli bir maç yapmaktan ödün vermeden yeni kontrol öğeleri ve yeni bir görsel gerçekçilik seviyesi etrafında ödüllü oynanışı daha da üst seviyeye çıkarıyor. Sektöre önde gelen motorlarından Fox Engine bir kez daha seriye güç verirken, KONAMI de özellikle topla ilk buluşma anlarına, pas alıp vermeye ve oyuncuların oynama şekillerine göre adapte olan yapay zekaya önem vererek oyunun ünlü gerçekçiliğini daha da arttıracak. Ziyaretçiler en yeni futbol simülasyonu halka açık dünya prömiyerinde deneyebilecek ve kontrol gerçekçiliği konseptini bizzat tecrübe edebilecekler!

Ayrıntılar önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

Oyunlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

https://pes.konami.com

www.yugioh-card.com



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!