-->
EvilBane’de Hikaye Sezon 2 ve Yeni Yadigar Sistemi

Evilbane, Hikaye Sezon 2 ve Yeni Yadigar Sistemi’nin yer aldığı güncellemesiyle birlikte birleştirilmiş Cennet Taşları’nı da oyun severlerin beğenisine sunuyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG EvilBane: Kuzgunların Yükselişi için Hikaye Sezon 2 ve Yadigar sisteminin yer aldığı yeni güncellemesini geçen haftasonu oyuncularıyla buluşturdu. Yadigar Kutuları, Günlük Zindan […]

04.07.2016 | ulasufuk

Evilbane, Hikaye Sezon 2 ve Yeni Yadigar Sistemi’nin yer aldığı güncellemesiyle birlikte birleştirilmiş Cennet Taşları’nı da oyun severlerin beğenisine sunuyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG EvilBane: Kuzgunların Yükselişi için Hikaye Sezon 2 ve Yadigar sisteminin yer aldığı yeni güncellemesini geçen haftasonu oyuncularıyla buluşturdu. Yadigar Kutuları, Günlük Zindan ve Cennet Taşı Etkinlikleri’nin de yer alacağı güncellemesinde EvilBane, oyun içi ödüller dağıtıyor.

Hikaye Sezon 2, Kahramanın Dönüşü, Gizemli Meşum Işık ve Çalıntı Mücevher olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Önceki güncellemelere nazaran daha sürekleyici hikayelerin yer aldığı EvilBane’de, oyuncular güçlendirilmiş olan baş düşmanları yenebilirlerse değerli ödüllere sahip oluyor. Yeni eklenen Yadigar Sistemi’nde ise, macera sırasında rastgele verilen veya satın da alınabilen parlak ve sağlam Yadigar kutuları, oyuncuların güçlenmesini sağlıyor.

EvilBane, ayrıca İnsan için Ulvi Muhafız Şövalyesi ve Kan Arayan, Elf için Kara Kolcu ve Ayartıcı Kara Elf, Vango için ise Tundra Gezgini ve Şafak Druidi isimli kostüm seçenekleri ile tüm ana karakterlere yenilenme şansı tanıyor.

Netmarble, yeni güncelleme ile birlikte üç çeşit Cennet Taşı’nı birleştirdiği etkinliklerde, oyunculara karakter ve ekipmanlarını geliştirme şansı tanıyor.

8 Temmuz’a kadarki Günlük Zindan Oynama Etkinliği kapsamında EvilBane, 29 Haziran’dan sonra beş Günlük Zindan’a girenlere 10 Cennet Taşı veriyor. Ekipman Geliştirme Etkinliği’nde ise, ekipmanlarını Epik, Efsanevi ve Destansı seviyelerin üzerinde geliştirenlere oyun içi hediyeler sunuyor. Ekipmanların bu seviyelerin üzerine çıkarıldığı seferlerde EvilBane, oyunculara Netmarble Seyrek TP Küresi (tekrarlanabilir), Efsanevi veya Destansı seviye geliştirme bileti (bir kerelik) ve Efsanevi veya Destansı silah bileti hediye ediyor.

EvilBane, oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!