-->
Evilbane’de 100. Gune Ozel Kutlama

Mobil RPG Evilbane, 100. Gününe özel güncellemesinde, Hikaye Sezon 2’ye eklenen bölümlerin yanı sıra, yeni macera bölgesi ve eşyaları oyun severlerin beğenisine sunuyor.  Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG EvilBane’in dev güncellemesinde 100. Gün şerefine bir etkinlik düzenliyor. Hikaye Sezon 2’ye eklenen bölümlerin yanı sıra yeni bir macera […]

15.07.2016 | ulasufuk

Mobil RPG Evilbane, 100. Gününe özel güncellemesinde, Hikaye Sezon 2’ye eklenen bölümlerin yanı sıra, yeni macera bölgesi ve eşyaları oyun severlerin beğenisine sunuyor. 

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG EvilBane’in dev güncellemesinde 100. Gün şerefine bir etkinlik düzenliyor. Hikaye Sezon 2’ye eklenen bölümlerin yanı sıra yeni bir macera bölgesi ve değerli eşyaların yer aldığı güncellemede Evilbane, oyun içi ödüller dağıtıyor.

Evilbane, 100. Gün kutlamasında Hikaye Sezon 2’ye eklenen Bölüm 4 ve 5 ile beraber, oyuncuları yeni macera lokasyonu Kasvetli Tapınak ve Kıyamet Zırhı adındaki eşyayla buluşturuyor .

Kasvetli Tapınak’ta, Peres ve Astraoth adındaki baş düşmanlarla karşılaşan Evilbane Oyuncularını, zorluk seviyesine göre değeri artan ödüller bekliyor. Görkemli bir etkiye sahip siyah renkli Kıyamet Zırhı ise mevcut ekipmanlardan daha güçlü özellikleriyle oyuncuların karşısına çıkıyor.

EvilBane, ayrıca dev güncellemeyle birlikte 19 Temmuz’a kadar sürecek bir etkinlik de düzenliyor. Destansı zırhlarını güçlendirerek seviye atlayan Evilbane oyuncularına, ulaştıkları zırh seviyesine göre 150.000 ile 350.000 arasında altın hediye ediliyor.

27 Temmuz’a kadar düzenlenecek bir başka etkinlikte ise, girişte verilen yıldızları biriktiren ve bingoyu tamamlayan oyunculara farklı ödüller vadediliyor. Evilbane oyuncuları topladıkları bingo sayısına göre, çeşitli ve yüksek değerlerde ödüller kazanılabilecek.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili ayrıntılı bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!