-->
Dropzone Kapalı Beta’ya İlk ESL Turnuvasıyla Başlıyor

Gameforge ve geliştirici Sparkypants Studios seçilmiş oyunculara şu andan itibaren Dropzone’nin Kapalı Beta’sına erişim hakkı sunuyor. Bu gerçek zamanlı strateji oyununda oyuncular bireysel olarak teçhizatlandırılmış olan 3 rigden oluşan bir ekibin kontrolünü elinde tutar. Dropzone adrenalin yüklü teke tek mücadeleleriyle bugüne dek bir RTS’deki en yoğun 15 dakikayı sunar. Ayrıca ESL’nin en iyi oyuncuları Köln […]

25.07.2016 | ulasufuk

Gameforge ve geliştirici Sparkypants Studios seçilmiş oyunculara şu andan itibaren Dropzone’nin Kapalı Beta’sına erişim hakkı sunuyor. Bu gerçek zamanlı strateji oyununda oyuncular bireysel olarak teçhizatlandırılmış olan 3 rigden oluşan bir ekibin kontrolünü elinde tutar. Dropzone adrenalin yüklü teke tek mücadeleleriyle bugüne dek bir RTS’deki en yoğun 15 dakikayı sunar. Ayrıca ESL’nin en iyi oyuncuları Köln stüdyolarında gerçekleşecek turnuvada marifetlerini sergileyecek.
23.07.2016 tarihinde saat 12:00 CET itibariyle Twitch’te gerçekleşecek olan ilk Dropzone turnuvası bağlantısı: www.twitch.tv/esl
İlgilenen kullanıcılar kaydolabilir ve Kapalı Beta’ya katılma şansını elde edebilir: www.playdropzone.com
Dropzone’nin en yeni oyun tanıtımı hazır: https://youtu.be/PQ-fj395XtE
Twitch’te 15 dakikalık şöhret
Dropzone rekabeti yüksek bir oyun. Teke tek mücadeleler, aynı anda birden fazla birim üzerindeki kontrol ve bireysel ayarlama imkanları, pilotların seviye yükselmesi ve taktiksel aksiyon şeklindeki çok yönlü stratejilerin kullanımı gibi tipik RTS mekaniklerini bir araya getirir. Oyunun düellocu karakterini vurgulamak için Gameforge, Sparkypants ve ESL 23.07.2016 Cumartesi günü 12:00 CET itibariyle dünya çapında ilk Dropzone turnuvasını düzenliyor. Tüm stream izleyicileri burada Beta anahtarlarını ele geçirme şansı elde ediyor. Turnuvaya RTS uzmanları, tanınmış MOBA oyuncuları ve ESL streamcileri katılacak.

WWW.GAMEFORGE.COM
Bireysel yüksek performanslar
Dropzone bu oyuna özel üretilen Sparkle Engine tabanlıdır. Odak noktası online mücadelelerdir. Galibiyete giden yol yetenek ve doğru stratejiden geçer.
“Dropzone, oyuncuları elinden geleni yapması için teşvik eder ve tüm klasik teke tek mücadelelerden tanıdığımız ve sevdiğimiz adrenalini sunar. Oyunun galibiyet ve mağlubiyeti oyuncunun yeteneklerine bağlı olması bizim için önemliydi” diyor Sparkypants Studios’un Tasarım Müdürü Stuart Jeff. “Oyun için her gün yoğun bir emek harcıyoruz ve Dropzone’yi daha fazla oyuncunun hizmetine sunmak istiyoruz. Beta katılımcılarının geri dönümlerini çok merak ediyoruz ve turnuvayı iple çekiyoruz. Profesyonellerin sergiledikleri düelloları seyretmek için can atıyoruz. Birlikte Dropzone’yi daha da ileri bir seviyeye taşıyacağız.”
Çok uzaklardaki bir ayda…
22. yüzyılı yazıyoruz. Tüm insanlık nadir ve güçlü enerji kaynakları olan çekirdeklere bağımlı durumda. Bu çekirdekler Jüpiter Ayı Avrupa’da üretiliyor ancak Avrupa kayıp. Bu çekirdekleri ele geçirmek isteyen işletmeler, kanunsuzlar ve paralı askerler saldırgan uzay ırkı Kavash’ın işini bitirmeye çalışırken bazen de arada birbirlerini harcıyor. Çekirdek avında rig adı verilen güçlü savaş robotlar, çok özel ekipmanlar ve eğitimli pilotlar gerekiyor, çünkü Avrupa’daki tehlikeler Kavash’larla sınırlı değil.
Dropzone ile ilgili ayrıntılı bilgi için: www.playdropzone.com
En önemli özellikler
– Zafer ve yenilginin oyuncu yetenekleriyle ve doğru hazırlıklarla belirlendiği teke tek mücadeleler. – 15 dakikalık sürükleyici karşılaşmalar – Oyuncular birimleri bireysel olarak teçhizatlandırır. Pilot ve ekipmanlar arzu edildiği gibi kombine edilebilir, böylece oyuncunun kendi oyun stiline uygun rig takımları oluşturulabilir. – Stratejik hamlelerin ödüllendirildiği basit kural ve galibiyet koşulları. Öğrenmesi kolay, başarması zor – Spectator ve replay modları oyuncuların profesyonellerin karşılaşmalarını izleyerek oyunu öğrenmesini sağlar – Yepyeni, performansı yüksek Sparkle Engine sayesinde yoğunlaşılan noktalar: o Sağlam ve düzgün bir online oyun o Sezgisel ve akıcı bir komuta o 4K ekranları için geleceğe yönelik, nefes kesen, ayrıntılı bu grafikler düşük performanslı bilgisayarlarda da görüntülenebilir.

WWW.GAMEFORGE.COM
Dropzone hakkında Dropzone, bünyesinde Big Huge Games’ten deneyimli birçok RTS uzmanı barındıran Sparkypants Studios’un ilk ve yeni oyunudur. Oyun klasik gerçek zaman stratejisi öğelerini, haritadaki hakimiyeti ele geçirme mücadelesini ve aynı zamanda teke tek karşılaşmalarda klavye ve fareyle birkaç ekip üzerindeki komutayı kombine eder. Oyuncular kendi taktiklerini geliştirerek riglerini oyun tarzlarına uygun hale getirmeli. Ardından 15 dakikalık heyecanlı karşılaşmalarda rakipten daha fazla puan toplayarak başka oyunculara karşı yarışır. Dropzone’de oyuncular birçok farklı rig ve ayarları arasından beğendiklerini seçebilir. Ayrıca oyun uzaylılar tarafından istila edilen ve mücadelelerin gerçekleştirildiği ay Avrupa’nın farklı haritalarını sunar. Dropzone yayını 2016 yılı için planlanıyor, oyun ücretsiz olarak bilgisayara indirilebilecek. Ayrıntılı bilgi için: http://www.PlayDropzone.com/. Sparkypants Studios hakkında Sparkypants Studios yüksek karat AAA oyunlar konusunda uzmanlaşmış bir geliştirici stüdyosudur. 2011 yılında Maryland eyaletinde bulunan güzel Baltimore şehrinde kurulan şirket Rise of Nations, Civilization II, Alpha Centauri, Kingdoms of Amalur: Reckoning ve Catan gibi sevilen ödüllü oyunların geliştirilmesinde çalışan, oyun alanının emektarlarını bünyesinde toplar. Sparkypants Studios harika oyunların üretimi için en önemli iki temel taşın iyi bir işbirliği ve devamlılık olduğuna inanır. Tutkulu geliştiriciler (ve tabii ki oyuncular) olarak Sparkypants’ın hedefi çok oyunculu strateji oyunları konusunda devrim yapmaktır. Çünkü eğlence her şeyden önce gelir. Gameforge hakkında Gameforge, 20’den fazla oyun ve 450 milyondan fazla kayıtlı oyuncuyla devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun (MMO) alanında Batı yarı kürenin lider sağlayıcısıdır. Karlsruhe merkezli şirketler grubu, 75’ten fazla ülkede oyunlarını sunuyor ve bünyesinde yaklaşık 450 çalışan barındırıyor. Portföyünde oyun sanayisinin çok sayıda tanınan isimleri yer alıyor. Bunların arasında Orcs Must Die! Unchained, HEX: Shards of Fate, gibi istemci tabanlı oyunlar, AION Free-to-Play ve TERA gibi ödül almış rol oyunları ve Avrupa’nın en başarılı MMO’su Metin2 bulunuyor. Artık rekabetçi RTS Dropzone ve aksiyon dolu anime MMORPG Soulworker oyunlarıyla kapsamlı portföyümüzü genişletiyoruz. OGame ve Ikariam gibi sevilen tarayıcı tabanlı oyunların yanı sıra gittikçe artan sayıda mobil oyun da bu bütünlüğü tamamlıyor. Daha fazla ayrıntı için: http://corporate.gameforge.com/.
Adı: Dropzone Tür: Gerçek Zaman Stratejisi Platform: Bilgisayar
Yayıncı: Gameforge Geliştirici:
Sparkypants Studios Yayınlanm a tarihi: 2016



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!