-->
Civilization VI’nın Geliştiricileri ile Tanışın

2K ve Firaxis Games, 21 Ekim’de çıkacak olan Sid Meier’s Civilization VI oyununun arkasındaki ekibin tanıtıldığı yeni bir video yayınladı. Civilization VI, Civilization V’in Gods & Kings and Brave New World genişleme paketlerinin arkasındaki ünlü geliştiricileri yeniden bir araya getiriyor. Baş Tasarımcı Ed Beach ve Baş Yapımcı Dennis Shirk ile Sanat Yönetmeni Brian Busatti Firaxis […]

13.07.2016 | ulasufuk

2K ve Firaxis Games, 21 Ekim’de çıkacak olan Sid Meier’s Civilization VI oyununun arkasındaki ekibin tanıtıldığı yeni bir video yayınladı.

Civilization VI, Civilization V’in Gods & Kings and Brave New World genişleme paketlerinin arkasındaki ünlü geliştiricileri yeniden bir araya getiriyor.

Baş Tasarımcı Ed Beach ve Baş Yapımcı Dennis Shirk ile Sanat Yönetmeni Brian Busatti Firaxis Games’de 30 yılı aşkın tecrübeye sahip ve Civilization V’in Steam’de en çok oynanan strateji oyunu olmasında büyük yardımları bulunuyor. Şimdi, bu tecrübeli ekip tarafından yönetilen Firaxis takımı Civilization VI’da bugüne kadarki en kapsamlı Civilization deneyimini oluşturmak için hazırlanıyor.

Daha fazla bilgi için 2K’in resmi Civilization blogu: http://steamcommunity.com/games/289070/announcements/detail/886464492359055813

Yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!