-->
Civilization VI’dan Yeni Video

2K ve Firaxis Games,  The Art of Civilization VI isminde yeni bir video yayınladı. Civilization VI keşif odaklı güçlü görsel temalar içeriyor ve yeni stilize tasarım oyunun öncekilere göre daha parlak ve görsel açıdan farklı olmasını sağlıyor. Sanat Yönetmeni Brian Busatti ile Civilization VI’nin çizimlerinin ardındaki temalar ve ilham kaynakları hakkında sohbet edildi. Bu yeni […]

15.07.2016 | ulasufuk

2K ve Firaxis Games,  The Art of Civilization VI isminde yeni bir video yayınladı.

Civilization VI keşif odaklı güçlü görsel temalar içeriyor ve yeni stilize tasarım oyunun öncekilere göre daha parlak ve görsel açıdan farklı olmasını sağlıyor. Sanat Yönetmeni Brian Busatti ile Civilization VI’nin çizimlerinin ardındaki temalar ve ilham kaynakları hakkında sohbet edildi.

Bu yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Sid Meier’s Civilization VI hakkında en yeni haberler için resmi sayfasını ziyaret edebilir, Twitter’da @CivGame hesabını takip edebilir veya Facebook’ta Civilization sayfasını beğenebilirsiniz.

Sid Meier’s Civilization VI Windows PC için 21 Ekim’de çıkacak



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!