-->
World of Tanks Blitz İki Yaşında!

Wargaming oyunu indiren 55 milyon oyunca teşekkürlerini sunuyor Pastaları mumları hazırlayın çünkü World of Tanks Blitz çok yakında iki yaşını dolduracak (ah zaman ne çabuk geçiyor, ne çabuk büyüyorlar)! Bu iki yılda Blitz, tank savaşlarını iOS, Android, Windows 10 ve Mac olmak üzere dört platforma taşıyarak platformlar arası oynanış desteği veren ilk free-to-play oyunlardan biri […]

24.06.2016 | ulasufuk

Wargaming oyunu indiren 55 milyon oyunca teşekkürlerini sunuyor

Pastaları mumları hazırlayın çünkü World of Tanks Blitz çok yakında iki yaşını dolduracak (ah zaman ne çabuk geçiyor, ne çabuk büyüyorlar)! Bu iki yılda Blitz, tank savaşlarını iOS, Android, Windows 10 ve Mac olmak üzere dört platforma taşıyarak platformlar arası oynanış desteği veren ilk free-to-play oyunlardan biri olmayı başardı.

Şimdiye dek 55 milyondan fazla oyuncu, mobil dünyanın en görkemli tanklarını parmaklarında oynattı. Oyunda 590 milyondan fazla savaş yapılırken, 5.6 milyar tank da bu savaşlarda hurdaya çıktı. Oyuncular kolektif olarak oyunda toplam 4390 yıl geçirdiler!

World of Tanks Blitz Global Yapımcısı Artem Safranov konuyla ilgili düşüncelerini, “World of Tanks Blitz’in iki yaşına girmesi sebebiyle hepinize tek tek teşekkür ediyoruz. Umarım bizim yaparken eğlendiğimiz kadar siz de oynarken keyif almışsınızdır. Oyuna olan bağlılığınız ve geribildirimleriniz sayesinde World of Tanks Blitz bugünlere ulaştı,” şeklinde dile getirdi.

Kutlamalar boyunca herkesi özel doğum günü görevleri bekliyor. Oyunda kazandığınız ilk zafer 5 katı deneyim puanı getirirken oyun içi altın hediyeleri de sizleri bekliyor olacak. Ayrıca oyunda ilk zaferini kazananları kısıtlı bir süre için Premium hesap fırsatı da cabası.

World of Tanks Blitz ailesi olarak daha uzun yıllar birlikte olabilmek dileğiyle.

World of Tanks Blitz 2 yaşında görevleri ve daha fazlasıyla ilgili bilgi almak için hemen http://wotblitz.eu adresini ziyaret edin.

WoT Blitz 2 Yaşında Videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=pzex79Jra0o&featur…



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!