-->
Warface’in Yeni Anubis Operasyonu’nda Piramitte Sayborglarla Savaş

Crytek’in free-to-play online FPS oyununda denizaltıyı patlat, füze üssünü etkisiz hale getir, gizli sayborg fabrikasını yok et Crytek’in ücretsiz FPS oyunu Warface’in yeni operasyonu Anubis’te tarih öncesi piramitlerin içerisine kurulmuş teknolojik tehlikeler sizi bekliyor. Adını Mısır ölüm tanrısından alan Anubis, Doğu Afrika’da geçen üç bölümden oluşuyor. Co-op türü bu operasyonda Blackwood’un kötülük dolu planlarını alt […]

03.06.2016 | ulasufuk

Crytek’in free-to-play online FPS oyununda denizaltıyı patlat, füze üssünü etkisiz hale getir, gizli sayborg fabrikasını yok et

Crytek’in ücretsiz FPS oyunu Warface’in yeni operasyonu Anubis’te tarih öncesi piramitlerin içerisine kurulmuş teknolojik tehlikeler sizi bekliyor.

Adını Mısır ölüm tanrısından alan Anubis, Doğu Afrika’da geçen üç bölümden oluşuyor. Co-op türü bu operasyonda Blackwood’un kötülük dolu planlarını alt üst etmek için takım arkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde iş birliği yapmalısınız.

Göreve adımınızı attığınızdan itibaren kendinizi adrenalini yüksek bir aksiyon içerisinde bulacaksınız. Füze üssünün girişinde konuşlanmış düşmanları alt ettikten sonra ölümcül taretleri patlatarak füze denetim masasını etkisiz hale getirmelisiniz. Buradan sonraki aşamada önümüze çıkan kanyon boyunca her yönden akın eden düşmanlardan kurtulmalısınız. Hemen ardında düşman tersanesindeki denizaltıyı patlatıp piramite doğru yol alacaksınız. Piramitteki sayborg fabrikasını hava uçurduktan sonra kum fırtınası içinde koca bir sayborg ordusuyla kapışmalısınız. Buradan da sağ kurtulursanız, tebrikler! Sizi almaya gelen helikoptere atlayıp gururla üsse dönebilirsiniz.

Yeni operasyonun üç farklı aşamasında da tüm sınıfların yer aldığı dengeli bir takımla ilerlemek, tam bir ekip çalışması yapmak gerekiyor.

Warface’in yeni operasyonu Anubis güncellemesinde yeni haritalar, görevler, silahlar, eşyalar, silah kaplamaları, ve başarımlar sizi bekliyor. Warface kitlesini büyümeye devam ediyor.

Anubis Operasyonu’nun yeni videosunu izlemek için: https://youtu.be/YmC2pzAe9_c

Warface’e ücretsiz üye olmak için: www.warface.com/tr



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!