-->
Vainglory E3’te – Samsung Ortaklığı ve Turnuvası Duyuruldu

Oyuncular için önemli bir hafta! Los Angeles’ta düzenlenen E3 (Electronic Entertainment Expo), pek çok oyun firmasının heyecan verici açıklamalarına sahne oluyor! Bu yıl, Samsung ile iş birliği yapan Vainglory, Samsung Galaxy Vainglory Turnuvası’nı duyurdu. Vainglory’nin en iyi profesyonel takımları bu turnuvada mücadele edecekler. Çin’den Hunters, Kore’den Invincible Armada, Kuzey Amerika’dan TSM ve Avrupa’dan da G2 […]

16.06.2016 | ulasufuk

Oyuncular için önemli bir hafta! Los Angeles’ta düzenlenen E3 (Electronic Entertainment Expo), pek çok oyun firmasının heyecan verici açıklamalarına sahne oluyor!

Bu yıl, Samsung ile iş birliği yapan Vainglory, Samsung Galaxy Vainglory Turnuvası’nı duyurdu. Vainglory’nin en iyi profesyonel takımları bu turnuvada mücadele edecekler. Çin’den Hunters, Kore’den Invincible Armada, Kuzey Amerika’dan TSM ve Avrupa’dan da G2 esports takımları, Kuzey Amerika’da gerçekleşecek turnuvada kozlarını paylaşacaklar. Samsung iş ortaklığının bir parçası olan turnuvada dokunmatik cihazların performans sınırları zorlanacak. Samsung da Vulkan teknolojisini denemek ve göstermek için tabii ki Vainglory’yi seçti.
Samsung’un yeni Vulkan grafik teknolojisi, Samsung Galaxy S7 cihazlarda Vainglory’nin en iyi performansı vermesini sağlayacak. Bu yeni nesil teknoloji şunları içeriyor:
• %30 daha hızlı performans
• Ekranda daha fazla görselin işlenebildiği inanılmaz grafik gerçekçiliği
• Vainglory oynarken daha gelişmiş pil performansı
Yeni Vulkan teknolojisi hakkında daha fazla bilgi için geliştirici ve topluluk düşüncelerine göz atabilirsiniz. ( https://youtu.be/e4PdC1P4OKo )
E3’teki Samsung standında Vainglory’nin yenilikleri de tanıtılıyor. Haziran sonunda gelecek güncelleme ile Vainglory Yaz Sezonu da başlayacak. Bu güncelleme ilk kez E3 Samsung standında gösterilecek. Vainglory’nin yeni Yaz Sezonu’nun gelmiş geçmiş en büyük sezon olması bekleniyor. Bu güncellemede şunlar olacak:
• Tüm Vainglory oyuncularının gelişimine katkıda bulunacak ve eğlencesini arttıracak yenilenmiş ödül sistemi
• Takıma iyileştirme, koruyucu büyü ve ışınlanma özellikleri getirecek yeni kahraman: Lyra
• Yaza özel yeni harita
• Yaz Partisi temalı kostümler
• Yeni eşyalar
E3’e katılamayanlar https://www.twitch.tv/vainglory adresinden canlı olarak etkinliği izleyebilirler.

NE ZAMAN & NEREDE İZLEMELİ
Tüm canlı maçlar için çizelge şöyle:
15 Haziran Çarşamba (tüm saatler EET’ye göre ve değişime tabi)
22:00 – 23:00: Samsung Galaxy Vainglory Turnuvası’nın İlk Maçı!
23:00 – 00:00: ARBEDE ‘Topluluk vs. Topluluk’ maçı.
01:00 – 02:00: Samsung Galaxy Vainglory Turnuvası’nın İkinci Maçı!
02:00 – 03:00: ARBEDE ‘Topluluk vs. Topluluk’ maçı.
16 Haziran Perşembe (tüm saatler EET’ye göre ve değişime tabi):
22:00 – 23:00: ARBEDE ‘Topluluk vs. Topluluk’ maçı.
23:00 – 00:00: Samsung Galaxy Vainglory Turnuvası’nın Üçüncülük Maçı!
00:00 – 01:00: ARBEDE ‘Topluluk vs. Topluluk’ maçı.
01:00 – 02:00: Samsung Galaxy Vainglory Turnuvası’nın Finalleri!

Super Evil Megacorp Hakkında
Super Evil Megacorp; Şubat 2012’de Rockstar, Riot, Blizzard ve Insomniac firmalarında çalışan işinin ehli, deneyimli bir ekip tarafından kurulmuştur. Firmanın 2015 yılında yayınlanan ilk oyunu Vainglory, çok kısa sürede dünyanın en çok oynanan mobil e-spor oyunu haline geldi. Asya, Kuzey Amerika ve Avrupa’da düzenlenen turnuvalarda 350.000 doların üzerinde ödül dağıtıldı. E-Spor alanındaki bu başarılarına ek olarak Vainglory; 2014 ve 2015 yıllarında en iyi oyun geliştiricilerine verilen Apple’ın “Best Apps” ödülünü, WWDC’de Apple Tasarım Ödülü’nü, IMGA’da En İyi Teknik Başarım ve Halk Seçimi ödülünü, Tabby Ödülü’nün RPG, Strateji ve Simülasyon kategorisinde En İyi iPad Oyunu ödülünü aldı. Super Evil Megacorp firması Kaliforniya’daki San Mateo’da yer almaktadır. 50 kişilik bir takımdan oluşan firma her geçen gün büyümektedir. Super Evil Megacorp; General Catalyst, Index Ventures, Signia Venture Partners, Korea Investment Partners, CrossCut Ventures, Initial Capital, The Raine Group, ZhenFund, Yuri Milner ve Jim Breyer of Breyer Capital gibi firmalardan 41 milyon doların üzerinde yatırım almıştır. Daha fazla bilgi için http://www.superevilmegacorp.com/ ve http://www.vainglorygame.com/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Vainglory Hakkında
Mobil cihazlar için geliştirilen MOBA türündeki Vainglory, ilk olarak 16 Kasım 2014 tarihinde iOS, 2 Haziran 2015 tarihinde ise Android platformları için yayınlanmıştır. Yayınlandığı günden beri milyonlarca oyuncu tarafından indirilmiş; IGN, Curse.com, Mobafire, iPhone Life gibi büyük siteler tarafından hakkında övgüyle bahsedilmiştir. The Guardian gazetesi, Vainglory’yi “2014 yılının en iyi iOS oyunu” seçmiştir. Oyun, aynı zamanda iPhone 6 lansmanında cihazın performans tanıtımında örnek olarak gösterilmiş ve tanıtılmıştır.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!