-->
Türkiye’nin En büyük Ödüllü Mobil Oyun Turnuvası Paramanya Cup Finali 5 Haziran’da

Mobil platformların en popüler oyunlarından biri olan Paramanya için toplamda 7000 TL ödüllü Paramanya Cup Finali 5 Haziran’da Crispino Cafe’de gerçekleşecek. Türkiye’nin en büyük ödüllü mobil oyun turnuvası olan Paramanya Cup EuroCups tarafından düzenleniyor. Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya, şimdiye kadarki en büyük mobil oyun offline turnuvasını düzenlemeye hazırlanıyor. 20 Nisan’da başlayan ve EuroCups […]

03.06.2016 | ulasufuk

Mobil platformların en popüler oyunlarından biri olan Paramanya için toplamda 7000 TL ödüllü Paramanya Cup Finali 5 Haziran’da Crispino Cafe’de gerçekleşecek.

Türkiye’nin en büyük ödüllü mobil oyun turnuvası olan Paramanya Cup EuroCups tarafından düzenleniyor.

Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya, şimdiye kadarki en büyük mobil oyun offline turnuvasını düzenlemeye hazırlanıyor. 20 Nisan’da başlayan ve EuroCups tarafından düzenlenen Paramanya Cup turnuvası her hafta 2 turnuva olarak 1 ay sürdü. Toplamda 2552 oyuncunun katıldığı birbirinden çekişmeli 8 online turnuvanın ardından en çok puanı toplayan 32 kişi finale katılmaya hak kazandı. Paramanya Cup Finali 5 Haziran’da Crispino Cafe’de gerçekleşecek olan final turnuvası ile sona erecek. Yarışmada toplam 7.000 TL ödül dağıtılacak.

5 Haziran saat 13.00’da Crispino Cafe’de başlayacak olan Paramanya Cup Finali’ne dışarıdan katılım olmayacak ancak turnuva Youtube, Periscope ve Facebook kanallarından canlı yayınlanacak. Canlı yayını izleyen Paramanya takipçilerine ise Euro Cups ekibi sürpriz hediyeler dağıtacak. Ayrıca canlı yayını takip eden oyuncular; maç analizlerini ve kullanılan aksesuar ve kartların analizlerini de izleme fırsatı yakalayacak.

5 Haziran’da gerçekleşecek heyecan dolu Paramanya Cup Turnuvası’nda 1.’ye 4000 TL, 2.’ye 2000 TL ve 3.’ye 1000 TL olmak üzere toplamda 7000 TL ödül dağıtılacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!