-->
Teknoloji Devleri Arasında Bir Türk Canavarı

Türkiye’nin bir numaralı oyun ve iş bilgisayarlarını üreten Monster Notebook, E3 2016’da teknolojinin devleriyle yan yana yer aldı Ürettiği yüksek performanslı oyuncu notebook’ları ve iş istasyonlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Monster Notebook, 14-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Convention Center’da düzenlenen ve dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan E3’te Türkiye’yi gururla temsil etmekte. 100’den fazla […]

16.06.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin bir numaralı oyun ve iş bilgisayarlarını üreten Monster Notebook, E3 2016’da teknolojinin devleriyle yan yana yer aldı

Ürettiği yüksek performanslı oyuncu notebook’ları ve iş istasyonlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Monster Notebook, 14-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Convention Center’da düzenlenen ve dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan E3’te Türkiye’yi gururla temsil etmekte.

100’den fazla ülkeden teknoloji ve oyun dünyasının devlerinin yanında boy gösteren Monster, oyun bilgisayarları ve aksesuarları üreticisi olarak uluslararası arenada da iddialı olduğu mesajını tüm dünyaya vermiş oluyor. Katıldığı her global etkinlikle küresel bir marka olma hedefini daha güçlü vurgulayan Monster Notebook’un standı, ziyaretçilerden büyük ilgi görmekte.

Şirketin Genel Müdürü İlhan Yılmaz, Monster Notebook’un E3’e katılımını şu sözlerle değerlendirdi, “Monster Notebook olarak E3’e katılmamız, daha önce de dile getirdiğimiz uzun vadeli bir stratejinin parçası. Amacımız Türkiye’den bir dünya markası çıkarmak ve bu amaç doğrultusunda 2016 senesini Monster’ın çeşitli fuarlar ve etkinlikler ile yurt dışında kendini gösterdiği ve büyüdüğü bir sene olarak planladık. Bu plan çerçevesinde çok yakında Kıbrıs mağazamızın açılışını duyuracağız. Ayrıca yıl içinde uluslararası ölçekte başka etkinliklere de katılacağız.”

E3 2016’da dünya devi pek çok firmayla bağlantı kurma şansı elde edecek Monster Notebook, kendisini uluslararası bir marka yapacak işbirliklerinin de önünü açmış oluyor.Ocak ayında katıldığı CES 2016 ile Türkiye’yi ilk kez yurtdışında temsil eden, ay başında global pazardaki yerini uzak doğunun en önemli teknoloji fuarlarından Computex’te yer alarak sağlamlaştıran Monster Notebook, dünyanın en saygın oyun fuarlarından E3’te de yer alarak ülkemizin bu anlamdaki öncüsü olmaya devam ediyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!