-->
TEKKEN 7 PC, Xbox One ve Playstation 4 İçin Çıkacak

Dünyanın önde gelen interaktif eğlence firmalarından BANDAI NAMCO Entertainment Europe bugün TEKKEN 7’nin önceden açıklanan PlayStation®4 versiyonuna ek olarak Xbox One ve serinin tarihinde ilk kez PC platformlarında çıkacağını duyurdu. Dünya çapında 45 milyondan fazla satan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan TEKKEN serisi 20 yılı aşkın geçmişiyle tüm zamanların en sevilen serilerinden biri. […]

14.06.2016 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen interaktif eğlence firmalarından BANDAI NAMCO Entertainment Europe bugün TEKKEN 7’nin önceden açıklanan PlayStation®4 versiyonuna ek olarak Xbox One ve serinin tarihinde ilk kez PC platformlarında çıkacağını duyurdu.

Dünya çapında 45 milyondan fazla satan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan TEKKEN serisi 20 yılı aşkın geçmişiyle tüm zamanların en sevilen serilerinden biri. BANDAI NAMCO Entertainment ve BANDAI NAMCO Studios TEKKEN 7 ile yeni bir sayfa açacak ve oyunun sevilen karakteristiğine ek olarak bugüne kadar görülmüş en geniş hareket listesi, yeni geliştirmeler ve özelliklerle birlikte gelecek.

Daha önceden açıklandığı gibi TEKKEN 7 30’dan fazla karakter içerecek (yepyeni olanlar dahil) ve bunların arasında dikkat çeken bir isim de var: Street Fighter-serisinden Akuma! Shotokan-stili hareketleriyle ünlü olan iblisin, Heihachi’nin eşi Kazumi’ye yakınlığı ortaya çıkmıştı. Bu ek bilgi ile oyuncular Mishima ailesinin hikayesinin nasıl sonuçlandığını öğrenebilecekler!

Mishima Zaibatsu ve G Corporation arasındaki kan davasına ilk kez Unreal Engine 4 güç verecek. BANDAI NAMCO Studios bu hamle ile oynanışa yedirilmiş göz alıcı sinematikler eşliğinde oyunculara birbirinden sıkı dövüş anları yaşatabilecek.

TEKKEN inanılmaz oynanış mekaniklerine ek olarak hikayesi ile tanınan bir seri. TEKKEN 7 ile oyuncular bu efsanenin epik sonucunu öğrenebilecekler. BANDAI NAMCO Studios tüm büyük platformlardaki oyuncular için yüksek kaliteli bir oyun sunmak için en yeni teknolojileri kullanıyor: PC, Xbox One ve PlayStation®4. Unutmayın: ister Tekken 7’de, ister gerçek hayatta olsun, tüm dövüşler kişiseldir! Arenaya çıkmaya hazır olun.” Delphine Janczak, BANDAI NAMCO Entertainment Europe Marka Müdürü

Oyuncular 2017’nin ilk aylarından itibaren PlayStation®4, Xbox One ve PC’de TEKKEN 7 ile dövüş oyunlarının yeni neslini tecrübe edebilecekler ve yenilikçi ve dengeli mekanikler eşliğinde dövüşebilecekler. Güç, her şeydir!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!