-->
Technomancer: Mars’ta Hayatta Kalmak İçin Öğrenmeniz Gereken Herşey Yeni Oynanış Fragmanında

Mars’ta geçen bilimkurgu RYO’su Technomancer 28 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkıyor. Daha önce size oyunun mekaniklerini gösteren bir Oynanış Fragmanı ve takım arkadaşlarınızla olan etkileşimleri gösteren Companions Fragmanını göstermiştik. Bugünse size Mars’ta Nasıl Hayatta Kalınacağını öğretecek yeni bir video gösteriyoruz. Arazi şekillendirme işlemleri yüzlerce yıl önce sona erdirilmiş, üzerine her sabah […]

22.06.2016 | ulasufuk

Mars’ta geçen bilimkurgu RYO’su Technomancer 28 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkıyor. Daha önce size oyunun mekaniklerini gösteren bir Oynanış Fragmanı ve takım arkadaşlarınızla olan etkileşimleri gösteren Companions Fragmanını göstermiştik. Bugünse size Mars’ta Nasıl Hayatta Kalınacağını öğretecek yeni bir video gösteriyoruz.

Arazi şekillendirme işlemleri yüzlerce yıl önce sona erdirilmiş, üzerine her sabah öldürücü bir Güneş’in doğduğu Kızıl Gezegen pek de konuksever bir yer değil; bu ıssız gezegenin her bir köşesi ölümcül ve sinsi tehditlerle dolu. İlk yerleşimciler tarafından Dünya’daki hayvanların genetik bir karşılığı olarak biyomühendislik yoluyla yaratılmış olan tehlikeli hibrid yaratıklar Mars kanyonlarında cirit atıyor. Ama ne yazık ki hayatta kalan diğer insanlar da en az hayvanlar kadar tehlikeli. Mars Dünya’dan tamamen koptuktan sonra ortaya birden çok sayıda fraksiyon çıkmış ve bunlar umutsuzca gücü ele geçirmeye çalışmaya başlamışlar. Hikaye boyunca yapacaklarınız ve vereceğiniz kararlar yoluyla bu fraksiyonlarla arkadaşlık kurmayı başarabileceksiniz.

Neyse ki bu zorlu ortamda hayatta kalmak için gereken her türlü alet edevata sahipsiniz. Tehlikeli bir durumdan kurtulmak için diplomatik veya gizliliği öne çıkaran bir yaklaşım faydalı olabilir, ama bazen de savaşmak tek seçeneğinizdir ve yıkıcı Technomancer güçlerinizi kullanmanız kaçınılmazdır. Tüm yeteneklerinizi yetenek ağacına puan harcayarak geliştirebilirsiniz; bu yeteneklerin her biri de aralarında seçim yapmanız gereken 2 farklı geliştirmeye sahiptir ve bunlar gücünüzün şeklini kökten değiştirir. Bu geliştirmeler, seçtiğiniz özel yetenekler, ekipman ve zanaat bileşenleriyle bir araya geldiğinde savaş stratejinizi ve genel oyun stilinizi ciddi biçimde etkileyecektir.

Technomancy güçleriniz seçtiğiniz savaş duruşunu tamamlayıcı rol üstlenecek: bir Technomancer’ın kendine has silahı olan asayla dövüşebilirsiniz. Belki de Rogue’ların tercihi olan bıçak ve tabancayı tercih edeceksiniz. Ya da Soldier’ların el üstünde tuttuğu gürz ve kalkanı. Aynı Technomancy  gibi bu üç duruşun da kendi yetenek ağacı olacak ve bu ağaçta yalnızca yeni yetenek öğrenmekle kalmayacak, onları farklı geliştirme yollarını seçerek güçlendirebileceksiniz.

Silah ve zırhlarınızı geliştirmeniz de bir o kadar önemli olacak. Ganimetler bulacak ve daha iyi silahlar ve zırhlar satın alabileceksiniz. Bunların kendine has bonusları olacak ve bazılarındaki yuvalar sayesinde tercihlerinize ve oyun stilinize bağlı olarak istatistiklerini daha da geliştirebileceksiniz. Verdikleri zararı arttırabilecek, bozma, belli zarar türlerine bağışıklık, enerji yenilemesi gibi çeşitli özel efektler ekleyebileceksiniz. Zanaat yeteneğinizi geliştirip yeni yapı planları öğrenerek daha güçlü ekipmanlar üretebileceksiniz.

28 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak bu epik bilimkurgu RYO’sunda Mars’ın kaderini belirleyin.



Popüler Haberler


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”