-->
Samsung ve Warner Bros. İşbirliği ile Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition Türkiye’ye Geliyor

Injustice: Gods Among Us mobil oyunun üçüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla bir araya gelen Samsung ve Warner Bros. Galaxy S7 edge Injustice Edition’ı tüketicilerle buluşturuyor Samsung Electronics, Warner Bros. Interactive EntertainmentTM ve DC Entertainment’ınTM da katkılarıyla Galaxy S7 edge Injustice Edition’ın duyurusunu yaptı. Injustice: Gods Among UsTM popüler mobil oyunun üçüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla […]

22.06.2016 | ulasufuk

Injustice: Gods Among Us mobil oyunun üçüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla bir araya gelen Samsung ve Warner Bros. Galaxy S7 edge Injustice Edition’ı tüketicilerle buluşturuyor

Samsung Electronics, Warner Bros. Interactive EntertainmentTM ve DC Entertainment’ınTM da katkılarıyla Galaxy S7 edge Injustice Edition’ın duyurusunu yaptı. Injustice: Gods Among UsTM popüler mobil oyunun üçüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla işbirliği yapan şirketler Samsung’un teknolojisi ile oyundaki en önemli karakterlerden biri olan Batman’i şık ve yüksek performanslı bir akıllı telefonda bir araya getiriyor. Sınırlı sayıda üretilen Galaxy S7 edge Injustice Edition, Haziran’ın son haftasında belirli Samsung mağazalarında Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Geliştirilmiş donanım ve yazılım özellikleri ve daha uzun süre oyun oynayabilmeyi sağlayan daha büyük pil kapasitesiyle Samsung Galaxy S7 edge, en iyi oyun deneyimi için optimize edildi. Ödüllü NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice: Gods Among Us mobil oyun, harika grafikler ve tamamen eşsiz bir dövüş oyunu deneyimi sunuyor. Oyun, koleksiyon kartları mekaniğine ve en ünlü DC karakterlerinden pek çoğunun seçilebildiği 3’lü takım dövüşü seçeneğine sahip.

Samsung Electronics Küresel Pazarlama, BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkan Yardımcısı Younghee Lee işbirliği ile ilgili şunları söyledi:

“Warner Bros. Interactive Entertainment ile birlikte çalışmak ve Injustice: Gods Among Us hayranlarına Galaxy S7 edge’in özel bir sürümünü sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Samsung her zaman kullanıcılarına en iyi mobil oyun deneyimini sunmaya çalışıyor ve bu iş ortaklığı da oyunun hayranlarına özel olarak sunduğumuz seçeneklere bir yenisini ekliyor.”

Galaxy S7 edge Injustice Edition paketinde, altın renginde ayrıntılara sahip olan ve arka tarafında Batman’den esinlenilmiş ikonik bir logo bulunan şık, siyah bir Galaxy S7 edge yer alıyor. Ayrıca bu pakette, oyun keyfini artırmak için Injustice oyun kredisi ve Oculus VR içeriği kuponlarının yanı sıra kullanıcılara yeni bir dünyanın kapılarını aralayan Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü de bulunuyor.

Injustice: Gods Among Us oyunu, Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir. Konuyla ilgili tüm bilgilere ve ürün görüntülerine http://www.samsung.com/global/galaxy/events/injustice adresinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz