-->
NBA Süperstarı Paul George, 20 Eylül’de Çıkacak Olan NBA 2K17’nin Kapağını Süsleyecek

Üç kez NBA All-Star’a seçilen ve NBA 2K’nın en sadık oyuncularından biri olan George müthiş geçen sezonunu başarılı serinin kapak yüzü olarak taçlandırıyor 2K bugün Indiana Pacers All-Star şutörü Paul George’un 20 Eylül’de çıkacak olan, dünyanın en başarılı ve en çok satan NBA video oyun simülasyonu serisinin* en yeni oyunu NBA 2K17’nin kapak yıldızı olacağını […]

03.06.2016 | ulasufuk

Üç kez NBA All-Star’a seçilen ve NBA 2K’nın en sadık oyuncularından biri olan George müthiş geçen sezonunu başarılı serinin kapak yüzü olarak taçlandırıyor

2K bugün Indiana Pacers All-Star şutörü Paul George’un 20 Eylül’de çıkacak olan, dünyanın en başarılı ve en çok satan NBA video oyun simülasyonu serisinin* en yeni oyunu NBA 2K17’nin kapak yıldızı olacağını açıkladı. George NBA 2K’nın kapağında ilk defa tek başına yer alacak ve maç başına 23.1 sayı ile kariyerinin en iyi istatistiğini yaparak sahalara geri döndüğü 2015-16 NBA sezonundaki başarısını taçlandırmış olacak.

“Kendimi bildim bileli NBA 2K oynuyorum ve NBA 2K17’nin kapağına seçilmiş olmak aslında saha içindeki ve dışındaki sıkı çalışmamın başarılı olduğuna dair bir güven oyu anlamına geliyor,” diyor takımını 2015-2016 NBA playofflarına taşıyan Paul George. “2K ile böyle bir işbirliği yapacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum ve umarım ki serinin yeni bir seviyeye taşınmasında benim de katkım olacak”.

NBA 2K’nın en sadık oyuncularından biri olarak bilinen George geçmişte MyNBA2K16’nın Yardımcı uygulamasının kapağında yer almış ve 1 Haziran’da gerçekleştirilen NBA 2K16 Road to the Finals şampiyonasında konuk yorumcu olarak görev yapmıştı. George 2K ile yaptığı küresel ortaklığın bir parçası olarak Çin’deki NBA 2K Online’nın da kapak yüzü olacak.

NBA 2K serisi her yıl büyümeye devam ediyor ama odağımız daima en tutkulu hayranlarımıza uygun bir deneyim yaratmak oldu,” diyor NBA 2K pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Alfie Brody. “Paul bu kapak resmine doğuştan uygun bir isim, temsil ettiğimiz her şeyin ve oyuncular ve basketbol severler için masaya koyduklarımızın gerçek bir yansıması.”

NBA 2K17 Standard Edition; PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Xbox One, Xbox 360 ve Windows PC platformlarında satışa çıkacak. 2K daha önceden yakın zamanda jübilesini yapmış olan Lakers ikonunun muhteşem kariyerini onurlandırmak için hazırladığı NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition’ı PlayStation®4 sistemi ve Xbox One için satılacağını duyurmuştu.

Visual Concepts tarafından geliştirilen NBA 2K17 henüz ESRB tarafından derecelendirilmedi.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

NBA_2K17_FOB_AGNOSTIC_ENG



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!