-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (29 Mayıs – 4 Haziran)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 29 Mayıs– 4 Haziran tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda THE SIMS 4’ü ilk sırada görürken, OVERWATCH ikinci, TOTAL WAR: WARHAMMER ise üçüncü sırada yer alıyor. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 4 Haziran ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1. […]

07.06.2016 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 29 Mayıs– 4 Haziran tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda THE SIMS 4’ü ilk sırada görürken, OVERWATCH ikinci, TOTAL WAR: WARHAMMER ise üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 4 Haziran ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. THE SIMS 4
2. OVERWATCH
3. TOTAL WAR: WARHAMMER
4. FOOTBALL MANAGER 2016
5. DOOM
6. FALLOUT 4
7. THE SIMS 4: GET TO WORK
8. STAR WARS BATTLEFRONT
9. THE SIMS 4: GET TOGETHER
10. THE SIMS 4 BUNDLE PACK 1



Popüler Haberler


PlayStation Plus üyeleri için heyecan verici bir haberimiz var!


KRAFTON Inc. (CEO CH Kim) bugün itibarıyla 1Ç24 ön kazançlarını açıkladı.


Yepyeni bir Battle Pass ile birlikte gelen güncelleme, yeni Legend Alter’ı da oyuna ekliyor.


2024 AI TV Serisiyle ekran ve evde eğlence deneyiminde yeni çağı başlatan Samsung, seçili 2024 TV modellerinde hediye Galaxy S24 Serisi akıllı telefonlarla tüketicileri Galaxy AI’ın mobilde AI çağını başlatan özellikleriyle tanıştıracak.